ÇOK GEZENTİ SUNUCUSU VE EŞİ TABURCU OLDU

ÇOK GEZENTİ SUNUCUSU VE EŞİ TABURCU OLDU

Corona teşhisi konulan ve bir süre yoğun bakımda tedavi gören Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul ve eşi Seda Akkul taburcu edildi

Corona virüs (Covid-19) teşhisi konulan ve bir süre yoğun bakımda tedavi gören Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul ve eşi Seda Akkul taburcu edildi. Burak Akkul iyileştiğini "Yendim seni Corona virüs" sözleriyle duyurmuştu.

Mynet'in haberine göre: Corona virüs teşhisi konulan ve 21 gün boyunca yoğun bakımda uyutulan ve virüsü yenen Burak Akkul, Seda Akkul'la beraber fizik tedavi için hastanede kalmaya devam ediyordu. Çok Gezenti isimli programda sunuculuk yapan Burak Akkul hastalıktan uyutulma yöntemiyle kurtulduğunu ve Türkiye'de bu yöntemle iyileşen ilk kişi olduğunu söylemişti.

HASTANEDEN ALKIŞLARLA TABURCU EDİLDİ

Akkul çiftinin Koronavirüs tedavisini gördüğü Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Burak ve Seda Akkul'ın taburcu olduğunu duyurdu. Burak ve Sade Akkul, hastanenin paylaştığı videoda tedavileriyle ilgilenen sağlık çalışanlarına teşekkür ettiler.

KAYNAK

İlgili Haberler