CHP'li Gürsel Tekin'den Baykal ve İnce açıklaması

CHP'li Gürsel Tekin'den Baykal ve İnce açıklaması

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, CNN Türk canlı yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı

CHP'de 1 haftadır süren sıcak gelişmeler sonrası yönetim olağanüstü toplantı kararı aldı. Baykal'ın Abdullah Gül açıklamasının ardından, Parti sözcüsünün istifası tansiyonu daha çok yükseltmişti. Dün gece CNN canlı yayında konuşan CHP'li Gürsel tekin'den çarpıcı açıklamaları geldi. 

BÜTÜN SEÇMENLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, CNN Türk canlı yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtadı.

İŞTE O KONUŞMANIN SATIR BAŞLARI

Ben önce şunu söylemek istiyorum. Yüzde 55, benim kişisel düşüncem, bana göre daha fazla olan, demokrasi mücadelesinde saf tutan, direnç gösteren ve her türlü baskıya boyun eğmeyen bütün seçmenlerimden özür diliyorum. CHP adına söylüyorum. Yüzde 55'in beklentisi hukum mücadelesinin sonuna kadar götürmektedir. El bette sürüyor. Sonuna kadar da sürecek. Adalet kutup yıldızı gibidir. O hep yerinde döner. Biz kutup yıldızına kadar gitmek zorundayız.

BAYKAL VE İNCE'NİN AÇIKLAMALARI

Bir başbakanın gece yarısı kapının önüne konulması konuşulmazken 'CHP karıştı' manşetlerinin atılması bunun bir operasyon olduğunun en açık göstergesidir.

Fikri Sağlar'ın 'Tek adam' eleştrisi

Kılıçdaroğlu keşke tek adam olabilseydi. Yıllarca beraber çalıştık. Ençok ben eleştirdim kendisini. Sayın Kılıçdaroğlu'ndan daha hoşgörülü bir genel başkanla çalışmadım.

CANLI YAYINDA KONUŞTU

KAPININ ÖNÜNE KOYARIZ İFADESİ AĞIR OLDU

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmasını ister misiniz?

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmasını tabi ki arzu ederim ama 'HAYIR' sadece yüzde 26'nın talebi değil. Partimiz için de o kadar değerli isimler var ki...

CHP'liler muhafazakar bir aday etrafında toplanabilir mi?

Geçmiş dönemde isimleri zikredilen isimleri demokrasi konusunda çok iyi sınav vermediklerini biliyoruz. Sayın Baykal Abdullah Gül'ü önermedi.

EKMELEDDİN İHSANOĞLU KEŞKE SEÇİLEBİLSEYDİ

Ekmeleddin İhsanoğlu... Çok düzgün bir insan. Keşke seçilebilseydi ama galiba çok hesaplanmış bir tercih değildi. Çünkü İhsanoğlu kamuoyunda çok tanınmış bir isim değildi.

CHP'de genel başkan gazetelerden hiç belirlenmedi. Örgüt karar verir. Bütün dönemlerde böyle olmuştur. Ben de CHP Genel Başkanı olmak isterim.

 

İlgili Haberler