CHP'li Başkan'a açık tehdit; Sıra sende

CHP'li Başkan'a açık tehdit; Sıra sende

Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü ile birlikte CHP'ye Yurt genelinde büyük ilgi ve destek gelmesi, hem partiye hem de yöneticilerine gelen tehditleri artırdı.

Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü ile birlikte CHP'ye Yurt genelinde büyük ilgi ve destek gelmesi, hem partiye hemde yöneticilerine gelen tehditleri artırdı. AKP Genel Başkanı ve Cumhrubaşkanı Erdoğan ve AKP'nin kimi yöneticilerinin sürekli başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP yöneticilerini sürekli teröre destek vermekle suçlaması sonrası tehditlerde büyük artışlar kaydedildi. En son olay ise CHP Beylikdüzü örgütünde meydana geldi.

BAŞKANA AÇIK TEHDİT

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer, dün gece arkadaşı ve bir parti üyesi ile birlikte Büyükçekmece sahilinde bulunan bir restorana yemeğe gitti. Hürriyet'in haberine göre, 34 PN 2311 plakalı otomobilini restoranın bulunduğu alanın biraz uzağına park eden Özer yemek ardından eve dönmek için restorandan ayrıldı. 
LASTİKLERDEN SES GELİNCE

Aracına bindikten kısa süre sonra, arka lastikten ses geldiğini fark eden CHP İlçe Başkanı Özer aracını durdurup kontrol etti.

Bu sırada, sağ arka lastiğin bıçakla kesildiğini ve özel aracının arka tamponuna kırmızı renkli sprey boyayla 'Sıra Sende' yazıldığını gördü. 

Avukat olan İlçe Başkanı Taşkın Özer, Büyükçekmece Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu. Polisin yaptığı incelemede, lastik bijonlarının da gevşetildiği fark edildi. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, olay yeri inceleme ekipleri ve güvenlik büro amirliği olayı soruşturmaya başladı.

İlgili Haberler