CHP'Lİ BAŞKAN BODRUMA YENİ YIL KARI YAĞDIRDI

CHP'Lİ BAŞKAN BODRUMA YENİ YIL KARI YAĞDIRDI

Yapay kar yağdırılan meydandaki kutlamada sahne alan Arnavutların dünyaca ünlü grubu Silva&Dafi, içleri ısıttı.Yaklaşık beş bin kişi, Belediye...

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yeni yıl coşkusu, sağanak yağışa rağmen hız kesmedi. Yapay kar yağdırılan meydandaki kutlamada sahne alan Arnavutların dünyaca ünlü grubu Silva&Dafi, içleri ısıttı.

MEYDANDA BİNLERCE KİŞİ TOPLANDI

Binlerce kişi, Belediye Meydanı'nda düzenlenen yeni yıl partisiyle 2015'i karşıladı. Belediye tarafından düzenlenen etkinlikte; Arnavutların dünyaca tanınmış grubu Silva&Dafi sahne aldı. Seksi kıyafetiyle sahneye çıkan Silva, yapay kar yağdırılan meydanda yürekleri hoplattı. Silva&Dafi; İngilizce, Arnavutça ve Fransızca şarkılarla hayranlarını coşturdu.

CHP'Lİ BAŞKAN; GURUR DUYUYORUZ

Saat 24.00'e yaklaştığında sahneye çıkan ve alanı dolduranlara seslenen Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, "Bodrum'da olmak, burada yaşamaktan mutlu olan herkesle gurur duyuyoruz. Bodrum'da ve ülkemizde 2015 yılında herkesin barış dostluk ve kardeşlik içinde yaşamasını temenni ediyoruz. Bodrum'daki sevgi ışıltıları yurdun her yerine yayılsın" dedi. Saatler 24'ü gösterdiğinde havai fişek gösterisi yapıldı. Platform üzerinden bırakılan kıvılcım şelalesi ise konsere katılanları korkuttu.

BARLAR SOKAĞI DA TIKLIM TIKLIM

Bodrum'un dünyaca ünlü Barlar Sokağı da yağmura rağmen doldu taştı. Bar ve diskolarda eğlence sabaha kadar sürdü. Korsan ve Noel anne kılığına girerek barlar sokağına gelenler renkli görüntüler oluşturdu.

Kaynak:Haber Kaynağı