CHP'den referandum ' İhbar Hattı'

CHP'den referandum ' İhbar Hattı'

CHP'den referandum günü yaşanabilecek her türlü usulsüzlük ve sandık başı problemleri için ihbar hattı kuruldu. İşte o numaralar

Tarihi oylamada olası sandık başı problemler için CHP İhbar hattı kurdu. İstanbul için kurulan hatın başında çok sayıda gönüllü ve 10 avukat bulunacak. 

OLASI USÜLSÜZLÜKLER İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ

Sandık başında şahit oldukları usülsüzlükler ve problemler için hattı arayacak tüm vatandaşlara yardım edileceği açıklandı.
CHP İstanbul İl Başkanlığı, sandıklarda yaşanabilecek olası ihlallerle ilgili de il merkezinde bir kriz masası oluşturdu.

10 AVUKAT VE GÖNÜLLÜLER BULUNACAK

10 avukatın ve çok sayıda gönüllünün hazır bulunacağı kriz masası, vatandaşların sandıklarda karşılaştığı sorunlara müdahale edecek. İstanbullular sandıklarda karşılaştıkları sorunlarla ilgili 0545 565 19 23 numaralı WhatsApp ihbar hattı ile 0212 245 00 25 numaralı destek hattını arayabilecek. 

TEK BİR OYUN BİLE PEŞİNE DÜŞECEĞİZ

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat da, “Tek bir oyun bile peşine düşeceğiz. İstanbul’da yaklaşık 200 bin yol arkadaşımızla sandıklardayız. İstanbullular gönül rahatlığıyla oy kullansın. Siz sandığa gidin, biz oyunuza sahip çıkacağız" dedi.

İlgili Haberler