CHP Gençlik Kollarından İmamoğlu'na Büyük destek

CHP Gençlik Kollarından İmamoğlu'na Büyük destek

CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Gökhan Yılmaz, AKP'nin ısrarlı itirazlarını kabul ederek İstanbul Büyükşehir belediyesi Seçimlerini iptal ederek 23 Haziran gününü tespit eden YSK'ya tepki olarak, Akdeniz Bölgesinde okuyan üniversitelilerin İstanbul

AKP'nin 17 yıldır girdiği hiç bir seçimde yapmadığı itirazı son seçimlerde İstanbul Büyükşehir belediye Başkanlığı seçimine karşı yapması ve YSK'nın AKP-MHP İtİrazını haklı bularak sadece İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerinin yenilenmesine karar vermesi Türkiye'de tüm kesimlerden tepki gelmesine neden oldu. Başta Muhalefet olmak üzere, bir çok sivil toplum örgütü gelişmeye karşı çıktıklarını açıkladılar.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Çok sayıda sanatçı sosyal medya hesaplarından Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları yağdırdı. Sokaklarda çok sayıda vatandaş sırtlarına Ekrem İmamoğlu'nun "Her şey Çok Güzel Olacak" sloganlarını yazdıkları kağıtları yapıştırıp sokağa çıktı.

TÜRKİYE SEFERBER OLDU

Tüsiad bile bir açıklama yayınlayarak YSK kararını eleştirdi ama cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yine açıkça tehdit edildi. Öte yandan YSK'nın seçimlerin yenilenme tarihi olarak 23 Haziran'ı tespit etmesini, muhalif kesimler manidar bularak eleştirdi. Ancak en başta turistik tesisler il ve ilçe belediyeleri uçak acentaları açıklamalar yayınlayarak 23 Haziran'da oy kullanacak olanlara ironik uyarılarda bulundular. Havayolu şirketleri 23 Nisan tarihli biletleri ücretsiz değiştirebileceğini açıkladı. 

CHP GENÇLİK KOLLARINDAN  BÜYÜK DESTEK

YSK'nın seçim gününü tatilin başlangıcına denk getirmesine tepkiler o gün oy kullanacak İstanbul seçmenine inanılmaz desteklerin yolunu açtı. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Sorumlusu Gökhan Yılmaz Sosyal medyadan bir duyuru yayınlayarak, Akdeniz Bölgesinden Oy kullanmak için 23 Haziran'da İstanbul'a gidecek tüm üniversite öğrencilerinin ulaşım masraflarının karşılanacağını açıkladı. Bu durumda olup İstanbul'a gidecek öğrencilerin CHP Gençlik Kollarına müracaat etmeleri yeterli olacak.

İŞTE O DUYURU

59902489_1048642101985983_8831308580054368256_n.jpg

EKREM İMAMOĞLU MİTİNGİNDE KAÇ KİŞİ VARDI

İlgili Haberler