CELAL KILIÇDAROĞLU İÇİN ÇOCUKLARI MAHKEMEYE BAŞVURDU

CELAL KILIÇDAROĞLU İÇİN ÇOCUKLARI MAHKEMEYE BAŞVURDU

Fiziki ve ruhsal sağlık sorunları bulunmakta olduğunu ve ayrıca aşırı derecede alkol düşkünlüğü, savurganlık ve kötü bir yaşam tarzı yaşadığını öne sürerek, babalarının sağlık kontrolünden geçirilmesini istediler.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu konusu gündemden düşmek bilmiyor. En son AKP'ye üye olduğu ileri sürülen Celal Kılıçdaroğlu için bu sefer çocukları girişimde bulundu.

"AĞABEYİM FETÖCÜ OLMUŞ" SUÇLAMASI

Ağabeyi Kemal Kılıçdaroğlu'nu "FETÖCÜ" olmakla suçlayarak açlık grevi dahil türlü eylemlere başvurak Celal Kılıçdaroğlu'nun adı bu sefer de," Akıl sağlığı yerinde değildir" başvurusu ile gündeme geldi. işte ayrıntılar

AŞIRI DERECEDE ALKOL DÜŞKÜNLÜĞÜ

Celal Kılıçdaroğlu'nun çocukları başvuru dilekçesinde, babalarının kendini ve işini idare edemeyecek derecede fiziki ve ruhsal sağlık sorunları bulunmakta olduğunu ve ayrıca aşırı derecede alkol düşkünlüğü, savurganlık ve kötü bir yaşam tarzı yaşadığını öne sürerek, babalarının sağlık kontrolünden geçirilmesini istediler.

CHP'DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Ağabeyi Cemal Kılıçdaroğlu'na karşı başlattığı eylemler ile kamuoyu gündemine gelen kardeşi için Kılıçdaroğlu çok ağır suçlamalarda bulunmuştu. "Cebine para koyup bunları söylettiriyorlar" diye Kılıçdaroğlu kardeşini CHP'den ihraç ettirmişti.

İlgili Haberler