Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: “birileri Rant İçin Çalışırken, Bizler Halk İçin Çalışırız”

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: “birileri Rant İçin Çalışırken, Bizler Halk İçin Çalışırız”

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Halkımız için varız, sizler için varız. Birileri rant için çalışırken, bizler halk için çalışırız… Halk için çalıştığımız için, belediyenin her bir kuruşunu namusumuz gibi harcadığımız için, israf etmediğimiz için, yolsuzluğa bulaşmadığımız için, paraları cemaatlere vakıflara vermediğimiz için bu eserleri kazandırıyoruz, halkımıza. Böyle çalışmaya da devam edeceğiz… Bir şey şeylerin değiştiğinin en büyük kanıtı CHP’li belediyelerdir. Mansur Yavaş’tır, Fethi Yaşar’dı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Halkımız için varız, sizler için varız. Birileri rant için çalışırken, bizler halk için çalışırız… Halk için çalıştığımız için, belediyenin her bir kuruşunu namusumuz gibi harcadığımız için, israf etmediğimiz için, yolsuzluğa bulaşmadığımız için, paraları cemaatlere vakıflara vermediğimiz için bu eserleri kazandırıyoruz, halkımıza. Böyle çalışmaya da devam edeceğiz… Bir şey şeylerin değiştiğinin en büyük kanıtı CHP’li belediyelerdir. Mansur Yavaş’tır, Fethi Yaşar’dır, Alper Taşdelen’dir” dedi.

Çankaya Belediyesi; Çayyolu Hizmet Binası, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’nde inşa ettiği Alacaatlı Geri Dönüşüm Merkezi, Boztepe Mahallesinde inşa ettiği Boztepe Parkı ve Kızılırmak Mahallesinde inşa ettiği Eti Maden Parkı’nı toplu açılış töreni ile hizmete açtı.

Açılış törenine; CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, PM üyeleri, CHP ve İYİ Parti milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katıldı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, törende şunları söyledi:

“Çayyolu Hizmet Binamız ile ilgili bilgi vermek isterim. 3200 metrekare alanda, hizmet verecek. İçinde Muammer Aksoy’un adını verdiğimiz kütüphane var. Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Konferans Salonumuz var. Gelen en büyük taleplerden birisi bir Emekli Lokali, bizim Bahar Evi dediğimiz… Burada o talep üzerine aynı zamanda Emekli Lokalimiz var. Kafe Çankaya’mız var. Bunlar kadar önemli olarak… Bütün belediye iş ve işlemlerinin Çayyolu’nda olması, Kızılay’a gidilmemesi için de ‘hoş geldiniz masası’ olacak. Tüm iş ve işlemler burada olacak. Ruhsatın başvurusu burada olacak, ruhsat da buradan alınacak. Hizmet burada. Aynı zamanda Çankaya Evi’miz var. Yani komple bir belediye hizmet binasınıÇayyolu’na kazandırmış oluyoruz. Aralık ayı başında da Ümitköy Hizmet Binamızı açmıştık. Hizmeti sizlerin, komşularımızın ayağına getirmiş olduk. Yeni de bir nikah salonu yapıyoruz. Konutkent’in içine Çankaya Belediyesi nikah salonu yapıyoruz. Nikah salonumuz bitecek, parktaki düzenlemelerimiz bitecek.

“BOĞAZINDAN HARAM LOKMA GEÇMEYEN KADROLAR YÖNETTİĞİ ZAMAN BU İŞLER OLUR”

Her zaman şunu söylüyoruz. Halkımız için varız, sizler için varız. Birileri rant için çalışırken, bizler halk için çalışırız… Halk için çalıştığımız için, belediyenin her bir kuruşunu namusumuz gibi harcadığımız için, israf etmediğimiz için, yolsuzluğa bulaşmadığımız için, paraları cemaatlere vakıflara vermediğimiz için bu eserleri kazandırıyoruz, halkımıza. Böyle çalışmaya da devam edeceğiz.

Liyakatli kadrolar, inanmış kadrolar, boğazından haram lokma geçmeyen kadrolar yönettiği zaman bu işler olur. Bunun en büyük kanıtıÇankaya Belediyesi’dir. Soruyorlar, nereden buluyorsunuz diye. Dün yine toplu iş sözleşmesi imzaladık, Türkiye’nin en yüksek ücretini verdik işçimize, çalışanımıza. TÜİK rakamına biz inanmıyoruz. TÜİK rakamı ile emekçinin, emeklinin kursağından paranın çalındığına inanıyorsak eğer bunun gereğini biz yapacaktık ve yaptık. Biz bir şey şeylerin değiştiğinin, bu işlerin dürüst namuslu kadrolarla düzelebileceğinin, bu ülkenin düzlüğe çıkabileceğinin en büyük kanıtı CHP’li belediyelerdir. Mansur Yavaş’tır, Fethi Yaşar’dır, Alper Taşdelen’dir. Önümüzde 3-4 ay kaldı. Sandık gelecek, seçim gelecek ve o sandıkta da Millet İttifakı iktidara gelecek. Aydınlık günler hepimizin olacak.

Cumhuriyetimizin 100. yılınıçok güzel kutlayacağız. Seçimle, sandıkla kutlayacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılına armağanlarımızı var, Çankaya Belediyesi olarak. Uluslararası standartlardaki ilk kültür merkezini yapıyoruz, Atatürk Kültür Merkezi’ni yapıyoruz. Kurdelesini, 13. Cumhurbaşkanımıza kestireceğiz. Atatürk’ün adını; statlardan, meydanlardan sildiler. Hipodromda Atatürk Kültür Merkezi yok oldu. Şunu asla unutmasınlar. Birileri Atatürk’ün adını silmeye teşebbüs ederse, birileri de gelir Atatürk’ün adını yine koyar oraya.”

Kaynak: ANKA Haber Ajansı