Çağlayan’da korkunç olay! Kafası asansör ile duvar arasına sıkıştı

Çağlayan’da korkunç olay! Kafası asansör ile duvar arasına sıkıştı

Çağlayan'da, daire içerisindeki asansör ile duvar arasında kafası sıkışan 10 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Olay, Çağlayan Mahallesi Levent Sokakta bulunan altı katlı binanın altıncı katındaki dubleks dairede saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 10 yaşındaki Abdullah U. dubleks daireden daire içi asansörle terasa çıktı. Terasta bir süre vakit geçiren Abdullah U. alt kata inmek için tekrar asansöre bindi. Bu sırada asansörün evin içinden çağrılması üzerine Abdullah U. dengesini kaybederek yere düştü.

KAFASI ASANSÖR İLE DUVAR ARASINA SIKIŞTI!


Düşen çocuğun kafası asansör ile duvar arasına sıkıştı. Ağır yaralanan çocuğun haykırışlarını duyan ev sakinleri Abdullah U.’yu sıkıştığı yerden çıkartarak evin içerisine aldı. Hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi.


AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ


Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çocuğa ilk müdahaleyi evin içerisinde yaptı. daha sonra sağlık ekipleri çocuğu alarak ambulansa bindirdi. Bir süre ambulansta da kalp masajı yapılan çocuk, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Abdullah U.’nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sırasında Abdullah U.’nun ağabey sinir krizleri geçirdi. Polis olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.  DHA

İlgili Haberler