Burhan Kuzu'dan güldüren Atatürk ile sohbet rüyası

Burhan Kuzu'dan güldüren Atatürk ile sohbet rüyası

AKP'nin skandalları ile ünlü milletvekili ve Erdoğan'ın başdanışmanı Burhan Kuzu Twitter'de yine alay konusu bir paylaşımda bulundu

Twitter'de yaptığı skandal paylaşımlar ile gündemden düşmek bilmeyen AKP Milletvekili Burhan Kuzu son paylaşımı ile yine sosyal medyada alay konusu oldu. En son bozuk Türkçesi ile yazdığı mesaj sonrası Twitter kullanıcılarını eğlendiren Kuzu bu kez rüyasında Atatürk'ü gördüğünü paylaştı.

ATATÜRK KUZU'NUN RÜYASINA GİRİP SOHBET ETMİŞ

AKP'li Kuzu, Twitter hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin ifadeler kullandı.

Mustafa Kemal'i rüyasında gördüğünü söyleyen Kuzu, "Dün gece Atatürk'ü rüyamda gördüm;inan'ın Kemal Bey'den şikayetçiyim dedi."Kurduğum partiyi ne hallere düşürdü"diye de ekledi.Hayırdır inş" ifadelerini kullandı. 

Paylaşımını yine imla hataları ile yaptığı dikkatlerden kaçmadı. Kullanıcılar bundan önceki paylaşımından sonra Kuzu'ya diplomasını sormuşlardı.

2-225.jpg

YİNE ALAY KONUSU OLDU

Geçtiğimiz günlerde de CHP milletvekili Tur Yıldız Biçer, Türkçe kullanımında sorunlar yaşayan Kuzu'ya bir Türkçe seti göndermiş ancak Kuzu iade ederken bile hatalı ifadeler kullanmıştı.

NASIL YANIT VERDİ

Sosyal medyada CHP’li Biçer’e cevap veren AKP’li Burhan Kuzu, “CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, edep sınırını aşarak bana dil bilgisi kitablarını göndermiş. Aynen iade ettim. Ona daha çok lazım olur. Uygun bir yerde saklasın, gerektiğinde çıkarsın baksın istedim. Bunlarla uğraşacağına, aşırı sol terör örgütü üyesi olmakla suçlanan suç dosyası yolda, ona savunmasını hazırlasın. Böyle vatan hainliği ile suçlanan bir milletvekili olmaktan utanmalıdır” ifadelerini kullandı

İlgili Haberler