Bakan'ın Oğluna Fakirlik Bursu!

Bakan'ın Oğluna Fakirlik Bursu!

BAKAN'IN OĞLUNA FAKİRLİK BURSU

Ankara'daki TED Koleji'nin maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için sağladığı 5 kişiyle sınırlı burs listesine Ahmet Davutoğlu'nun oğlu da girdi. Fakat Bakan bursu reddetti. 

Taraf Gazetesi'nden Hüseyin Özay'ın haberine göre; Her yıl gelir durumu iyi olmayan 5 öğrenciyi tam burslu olarak okutan TED yönetimi, 2013-2014 öğretim yılında bu 5 öğrenciden oluşacak burs kontenjanına Ahmet Davutoğlu'nun 12. sınıf öğrencisi oğlunu da dahil etti. Fakat Ahmet Davutoğlu'nun bursu reddettiği bildirildi.

Bursu alabilmek için başarı şartının yanı sıra maddi durumun kötü olması şartı da arandığından, burs listesi açıklanınca okulda tartışmaların fitili de ateşlenmiş oldu. Veliler, ANAP'ın eski yöneticilerinden Selçuk Pehlivanoğlu'nun başkanlığındaki TED Koleji'nin burs verilecek öğrencilerin seçiminde objektif davranmadığını ileri sürdü. 

TED'DEN YANIT YOK 

Haberde Taraf Gazetesi'nin konuyla ilgili iddiaları aktarmasına rağmen TED Koleji Genel Müdürü Sevinç Atabay'ın herhangi bir açıklama yapmadığına değinildi. Okul yönetiminin belirttiğine göre, Atabay yurtdışında bulunuyor.