Ankara Büyükşehir belediyesi 12. Katta Kozmik Oda Bulundu

Ankara Büyükşehir belediyesi 12. Katta Kozmik Oda Bulundu

Mansur Yavaş'ın AKP'den teslim aldığı ve skandalları ile ünlü Melih Gökçek'in 20 yıla yakın bir süre yönettiği Ankara Büyükşehir belediye Binasının 12. Katında kozmik oda bulundu.

AKP'nin kaybettiği Belediyelerin kazanan yeni belediye başkanlarına devirlerinden sonra ortaya çıkan ilginç iddialara her gün bir yenisi eklenmeye devam ediyor. Bir çok AKP'li belediyede bankamatik memuru tabir edilen sadece maaş aldığı ileri sürülen çok sayıda çalışanın tespit edildiği konuşulurken örnek olarak ise AKP'li Bolu Belediyesinden maaş alan AKP Kadın Kolları başkanının, belediyenin CHP'ye devri sonrası istifa ettiği olayı gösteriliyor.

İSTANBUL'DA SEÇİM SONUÇLARINA NEDEN SÜREKLİ İTİRAZ EDİLİYOR

İstanbul Belediyesini bir türlü teslim etmeyen AKP'nin YSK itirazları sürerken Mansur Yavaş'ın teslim aldığı Ankara belediye başkanlığından çok çarpıcı bir örnek daha geldi. İşte ABC Gazetesinde o habere ilişkin çok konuşulacak açıklama.

ANKARA BELEDİYESİNDE KİMSENİN GİREMEDİĞİ ODADA NE VAR

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Halk TV’de katıldığı programda; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kendisine aktardığı önemli bir bilgiyi paylaştı.

Soyer, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 12.katında göz merceği taraması ile girilen bir oda bulunduğunu ve Yavaş’ın bu odaya hala giriş yapamadığını söyledi.

‘ALLAH MANSUR BEY’E SABIR VERSİN’

Ankara temasları sırasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı da ziyaret ettiklerini açıklayan Soyer, “Sayın Mansur Yavaş ‘Belediyenin 12. katına bir oda var, hala oraya giremedim. Göz merceği taranarak girilen bir oda’ dedi. O nasıl bir ruh hali? Bu ruh hali ile nasıl belediye yönetilir? Anlaşılır gibi değil gerçekten. Mansur Bey’e Allah sabır versin. Gerçekten çok zor bir iş. Bütün 25 yılın tortusunu, o ruh haliyle yönetilmiş belediyeyi, yeniden insanlara sevgi ve saygı ile hizmet edecek noktaya taşımak çok zor. Allah yardımcısı olsun” diye konuştu.

ODAYI MELİH GÖKÇEK'İN YAPTIRDIĞI SÖYLENİYOR

Bu açıklamanın ardından güvenlik teknolojisindeki son nokta olan " Göz Taramalı" giriş kilidi uygulamasına Melih gökçek'in neden ihtiyaç duyduğu büyük merak konusu oldu. Bir başka merak edilen konu ise bu odaya Melih Gökçek'ten başka kimler girebiliyordu. Bilindiği gibi Melih Gökçek Erdoğan tarafından süresi dolmadan zorla istifa ettirilen başkanlar arasındaydı. Belediye çevrelerinde ise Gökçek'in bu odayı kendi güvenliği için yaptırdığı ve tüm gözlerden uzak toplantılarını bu odada gerçekleştirdiği öteden beri konuşuluyordu. Gökçek Erdoğan'ın istifa emri verdiği bir çok belediye başkanı arasından en çok pazarlık yapan ve direnenlerin başında geliyordu.O günlerde Erdoğan'ın zorlamaları karşısında ise bazı videoların sosyal medyada servis edilmesi gözlerden kaçmamıştı.

ERDOĞAN'IN BU GÖRÜNTÜLERİNİ KİM SERVİS ETTİ

İlgili Haberler