AKP’nin tarikat liderlerine aşkı bitmiyor!

AKP’nin tarikat liderlerine aşkı bitmiyor!

AKP’nin tarikat liderlerine aşkı bitmiyor! Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

AKP’nin tarikat liderlerine aşkı bitmiyor! Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Ustaosmanoğlu'nun Çavuşbaşı semtindeki evine giden Bağış, uzun süre cemaat üyeleri ve Mahmut Hoca ile sohbet etti. Eski MİT’çi Mehmet Eymür’e yakınlığıyla bilinen son.tv adlı internet sitesi görüşmenin fotoğraflarını yayımladı.  

UZUN SÜRE KALDI!

Bakan Bağış’ın, tarikatlar arasında kuralları en sert olan İsmailağa ziyaretinin ne anlama geldiği de kulislerde merak konusu oldu. Sitenin iddiasına göre  Mahmut Hoca’nın Çavuşbaşı’nda bulunan evine giden Bağış, uzun süre burada kaldı. Güncel ve siyasi konularda sohbetin gerçekleştirildiğini aktaran cemaat üyeleri, Bağış’ın ziyaret sebebinin hayır duası olmak olduğu kaydedildi.

BAŞBAKANA DUA

Sitenin muhabirine ziyaret ayrıntısı hakkında bilgi veren cemaat üyeleri, Egemen Bağış’ın Mahmut Ustaosmanoğlu’nun elini öptüğünü ve “ Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Hayır duanızı almaya geldik. Başbakanımız Tayyip Bey’e de çok dua edin Efendim, kendisi çok çalışıyor, onunla da çok uğraşıyorlar ama güzel şeyler oluyor inşallah” dedi.