AKP'li vekil Kılıçdaroğlu'nu resmen tehdit etti

AKP'li vekil Kılıçdaroğlu'nu resmen tehdit etti

TBMM'de organize edilen 15 Temmuz özel gündem toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu'nun " Bu işin sorumlusu sarayda " sözleri üzerine gerilim çıkmıştı.

Bu gün TBMM'de düzenlenen özel oturumda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 15 Temmuz Darbesi, Hulusi Akar ve Hakan Fidan hakkında AKP ve Erdoğan'ın hiç hoşlanmayacağı bir konuşma yaptı. 

AÇIK AÇIK TEHDİT ETTİ

AKP sıralarında sesler yükselsede gerilim kısa sürdü. Ancak AKP Genelbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki 15 Temmuz özel oturumunda yaptığı konuşmaya ilişkin, "Aynı konuşmayı halka yapacak olursa, hoş olmayan manzaralar çıkabilir" ifadelerini kullandı.

"BU İŞİN SORUMLUSU SARAYDA OTURUYOR" SÖZLERİ GERDİ

15 Temmuz oturumunda "Bu işin sorumlusu Saray'da oturuyor" diyen Kılıçdaroğlu için Ünal; "Bugün yaptığı konuşmaya Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız orada olduğu için tepki göstermedik. Çok tahrik edici, çok ağır bir konuşmaydı. 

Edebimizden sesimizi çıkarmadık ama akşam böyle olmayabilir. Halktan bunu bekleyemezsiniz. Akşam gelip de aynı konuşmayı halka yapacak olursa, orada hoş olmayan manzaralar ortaya çıkabilir. 

HEDEF GÖSTERDİ

Acısı olan, öfkesi olan, kini olan bir toplumun, bir kalabalığın karşısına çıkacaksınız. Bu akıl işi değil" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler