AKP'li vekil Fethullah Gülen'i ziyarete gitti genel müdür oldu

AKP'li vekil Fethullah Gülen'i ziyarete gitti genel müdür oldu

10 Binlerce kişi Fethullah Gülen ile işbirliği yapma suçu ile cezaevlerinde yatarken 11 diğer AKP'li vekil ile birlikte Pensilvanya'da onu ziyarete gidip duasını alan Milletvekili Adem Tatlı Genel Müdür oldu

15 temmuz başarısız darbe girişimi ardından Gülen ile ilişkili oldukları öne sürülerek tutuklanan, cezaevine konulan 10 Binlerce kişi varken öte yandan yine Gülen'i Pensilvanya'ya ziyarete giden AKP'lilere dokunulmaması kamuoyunda soru işaretlerine neden oluyor. Fethullah Gülen'e geçmişte övgüler yağdıran bir çok AKP'ye yakın isyasetçi ve gazeteciler bu gün tam tersini savunurken bazlıları ise resmen ödüllendiriliyor. Bu çelişkiye son örnek ise Fethullah Gülen'i AKP yönetiminden izin alarak Pensilnaya'ya gidip ziyaret eden AKP'li Mileltvekili Adem Tatlı oldu.

ÖDÜL GİBİ ATAMA

Pensilvanya’da Fethullah Gülen’i ziyaret eden 12 AKP'li vekilden Adem Tatlı, TAREKS Hayvancılık Genel Müdürlüğü’ne atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Tarım Kredi'nin önemli iştiraklerinden TAREKS (Dış Ticarette Risk Esaslı Kontrol Sistemi) Hayvancılık Genel Müdürlüğüne, eski AKP Giresun milletvekili Adem Tatlı atandı. Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, veteriner olan Tatlı, geçen cuma günü görevine başladı. 

12 MİLLETVKEİLİ ZİYARET ETMİŞTİ

Tatlı'nın da aralarında olduğu 12 milletvekili, 2012'de ABD'nin Boston şehrinde FETÖ tarafından organize edilen ‘Kültür Günleri' toplantısına katılmış, daha sonra da Pensilvanya'ya geçerek FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'i ziyaret etmişti. 
Ziyarete katılan isimler arasında eski AKP milletvekili Adem Tatlı da yer almıştı.

İlgili Haberler