AKP'DEN ÇAĞRI; ERDOĞAN HALİFE Mİ OLACAK

AKP'DEN ÇAĞRI; ERDOĞAN HALİFE Mİ OLACAK

İstanbul Üsküdar'da AKP'li Belediye'nin aracından vatandaşlara hilafet çağrısı yapılması sosyal medyayı karıştırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için bir çok kez, Peygamberimiz, Mehdi, Allah görevlendirdi gibi bir çok benzetmelerde bulunan AKP'liler ilk kez AKP'nin resmi aracından hilafet çağrısı yaptılar.

SOSYAL MEDYA TARTIŞIYOR; ERDOĞAN HALİFE Mİ O

Sosyal medyada büyük tepki gören çağrının ardından bazı kullanıcılar "Erdoğan Halife'mi seçilecek" yorumları yapmaya başladı. Erdoğan'ın bir çok konuda yapmak istediği şeyi önce sokaklarda teşkilata dillendirdiği, hilafet ve halife seçilmesi çağrısınında bu algıyı yaratmaya yönelik olduğu ileri sürüldü.

ERDOĞAN HALİFE OLSUN

Uzun süredir siyaset kulislerinde hilafetin geri getirileceği, Erdoğan'ın da halife ilan edileceği dedikoduları bu görüntülerden sonra hız kazanmaya başladı. İşte Mynet'in o haberi ve görüntüler.

AKP'Lİ BELEDİYE ARACI KULLANILDI

AKP'liler şimdi de açık biçimde hilafet çağrısına desteğe başladı. Üsküdar'da AKP'li belediyeye ait araçtan, "En kısa zamanda islam birliğini tekrar tesis etmeli ve halifemizi seçmeliyiz" çağrısı yapıldı.

CHP'DEN SUÇ DUYURUSU

İstanbul Üsküdar'da, AKP'li belediyeye ait araçtan hilafet çağrısı yapıldı.

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun sosyal medya hesabından "Bu çağrı Anayasa suçudur..." sözleriyle paylaştığı videoda, AKP'li Üsküdar Belediyesi'ne ait araçtan "En kısa zamanda islam birliğini tekrar tesis etmeli ve halifemizi seçmeliyiz" çağrısı yapıldığı görülüyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

İlgili Haberler