AKP KIZILCAHAMAM KAMPINI CHP 37. OLAĞAN KONGREYİ ERTELEDİ

AKP KIZILCAHAMAM KAMPINI CHP 37. OLAĞAN KONGREYİ ERTELEDİ

AK Parti ve CHP koronavirüs nedeniyle aldıkları tedbirleri açıkladı AK Parti Kızılcahamam kampının CHP ise 37. Olağan Kurultayı'nın ertelendiğini açıkladı

AK Parti ve CHP, koronavirüs nedeniyle aldıkları tedbirleri açıkladı. AK Parti, Kızılcahamam kampının, CHP ise 37. Olağan Kurultayı'nın ertelendiğini açıkladı.

Mynet'in haberine göre: AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, AK Parti'nin 3-5 Nisan'da planlanan Kızılcahamam kampının ramazan ayı sonrasına ertelendiğini bildirdi.

HP KURULTAYI ERTELENDİ

CHP Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Toplantının ardından Parti Sözcüsü Faik Öztrak açıklamalarda bulundu.

Öztrak, koronavirüs ile ilgili "Ülkemiz, koronavirüsün en son girdiği coğrafyalardan biri oldu. Burada Sağlık Bakanlığı çalışanlarımızın çok ciddi gayretleri olduğunu tespit ettik. Bu çerçevede tüm sağlık çalışanlarına ve Sağlık Bakanlığı'na teşekkür ediyoruz." dedi.

Öte yandan CHP Parti Meclisi, koronavirüsle ilgili tedbirleri almak ve kurultayın ertelenmesi için Merkez Yönetim Kurulu'na
(MYK) yetki verdi.

KAYNAK: Mynet

İlgili Haberler