Acun'dan Türk Bayrağı açıklaması

Acun'dan Türk Bayrağı açıklaması

Türk Bayrağı neden gizlendi ?

Star Tv'de yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasının cumartesi akşamı ekrana gelen bölümünde yarışmacının formasının üzerinde yer alan Türk Bayrağı'na siyah bant çekilmişti.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Türk bayrağının üzerine bant çekilmesi sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Kullanıcılar Twitter ve Facebook'ta görüntüleri paylaşmaya başladıktan sonra Acun'a tepki yağdı. Bu arada koyu Beşiktaş taraftarı olan, jüri üyeleri Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'da eleştirilerden nasiplerini aldılar.
 
TÜRK BAYRAĞINI GİZLEDİLER
 
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın juri üyeliği yaptığı programda dün akşam yarışmacının formasının üzerinde yer alan Türk Bayrağı'na siyah bant çekildi.
 
BEŞİKTAŞ FORMASINDAKİ BAYRAK
 
'Yeşilmişik' grubu sahnede gösterisini sunarken yarışmacılardan biri üzerindeki Barcelona formasını yırtarak, Sergen Yalçın'ın geçmişte giydiği 10 numaralı Beşiktaş forması ile kameralar karşısında kaldı.
 
SOSYAL MEDYADA TEPKİ
 
Sosyal medya kullanıcıları programında yaşanan bu olaya tepki gösterirken sansürlenen görüntü Twitter ve Facebook'ta çok paylaşılanlardan oldu.
 
ACUN MEDYA'DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya da tepkilerin giderek artması üzerine, Twetter üzerinde Acun Medya hesabından aşağıda ki açıklama yayınlandı. Açıklama da Türk bayrağının yarışmacı lehine avantaj sağlamaması için bantlandığı bildirildi.

Gerekçe buysa neden Beşiktaş logosu bantlanmadı soruları ise hava da kaldı.