ACI KAYBIMIZ

ACI KAYBIMIZ

haberdasgazete.com sitesinin değerli sahibi yazar Nur Okutmuş aramızdan ayrıldı.

Bizden desteğini hiç bir koşulda esirgememiş olan değerli meslektaşımıza Allah'tan rahmet yakınlarına, çalışma arkadaşlarına ve sevdiklerineyse gani gani sabır dileriz.

Mekanın cennet olsun huzur içinde yat Nur Okutmuş...

Haberartiturk Yayın Ailesi

Nur Okutmuş'un sahibi olduğu www.haberdasgazete.com'daki çalışma arkadaşlarıysa bu elim haberi şu şekilde paylaştı;

Sitemizin sahibi Nur Okutmuş'u kaybettik. Kartal Hastanesi'nde beyin ameliyatı olan Nur Okutmuş 10 gündür tedavi altındaydı.

Bir çok internet sitesinde köşe yazarlığı yapan ve sonolarak da sitemizi yayına alarak tüm enerjisini, birikimini, özgün kimsenin yazamadığı, flaş haberleri yazarak gündem yaratan Okutmuş, ne yazıkki çok erken aramızdan ayrıldı.

Nur Okutmuş'un cenazesi Kartaldaki mezarlıkta bugün ikindi namazından sonra defnedilecek.

Ailesine, sevenlerine takipçilerine ve tüm dostlara duyurulur.

İŞTE Nur Okutmuş'un SON YAZISI

BB.Erdoğan: ''İçerde suçsuz yatan varsa'' hemen çıkarsana!

“İstersen çok mu zor? Kendine dokunan bir şey olursa; yasa, Hukuk, etik vs tanımadan ve kimseye sormadan gerekli düzenlemeyi yapıp sonuca varıyorsun, istediğini hemen çekip çıkarıyorsun da… senin dışında mağdur olanlara neden aynı cengaverliği göstermiyor, hemen gerekli düzenlemeyi yapmıyor, ipe un seriyorsun. 

O zaman mı aklına hukuk, ve muhalefetle konsensüs geliyor?”

Bu kadar kandan ve zulümden beslenene ne denir? 

Bay Tayip, bu kadar veballe... ne yaşanır, ne ölünür?

Uludere’de bizzat Erdoğan’ın emri ile öldürülen 34 insan. Suriye'de ölen, evinden yurdundan vatanından edilen onca insan. Ali İsmail Korkmaz başta olmak üzere hayatının baharında ölen, sakat kalan fidanlar. Rant uğruna yok edilen doğa.

Mısırda kışkırtma sonucu ölen yaralanan, meydanlarda perperişan edilen insanlar.

Ceza evlerinde suçsuz veya sahte belgelerle yatan perişan edilen, itibarsızlaştırılan ve hapiste ölen o insanlar.

Hapishanede ağır hasta Levent Ersöz ve Fatih Hilmioğlu... daha niceleri.

Artı tüm bunların yanı sıra eli kanlı emperyalistlerin kan kardeşliği…

“Yok yok BB.Tayyip Bey… Bu kadar vebal ile ne yaşanır ne de ölünür? “

Son zamanlarda Tayyip Erdoğan’ın yüzüne bakıldığında görülen işte budur. Bütün bunların yansımasıdır.

"Çökük ve ölü balık gibi bakan gözler. Sevimsizlik. Nefret. Korku. Her an sonunun geldiğini bekleyen bir ürkeklik, hırçınlık. Etrafına kişiden yayılan negatif elektrik.

Acaba Çavuşesku'lar da aynı duyguları yaşamışlar mıydı? 

Birde tüm bunlara karşın alay eder gibi: “içerde suçsuz yatan onca insan var” diyor muhterem. Peki o zaman niye bugüne kadar seyrettin? O kişilere Savcılık yapmakla övündün. Deki aklın başına geldi(!). Yüreğine merhamet damlaları düştü(!).

Eee hadi o zaman ne duruyorsun?
Gerçekten samimiysen… Hakan Fidan'ı nasıl derhal kanun çıkararak kurtardıysan, yolsuzluk operasyonunda nasıl hemen müdahale ile mahkeme kararlarını hiçe sayıp uygulatmadıysan? Hadi çıkart bir kanun yada kararname vs. işte her ne ise “çünkü bu konularda kurnazlığınız sınır tanımıyor” …Çıkart bütün suçsuz yere hapis yatanları. Son ver bu haksız tutukluluk hallerine. Neyi bekliyorsun ki!

Hem böyle bir kanun o meclisten oybirliğine yakın bir katılımla çıkar.

Samimi ise neden yapmıyor bay Tayyip Erdoğan?

Neden hem söyleyip hem yapmıyor? 

Belli ki karşılığında bir başka şey bekliyor. Oğlunun ve diğer yolsuzluk soruşturmalarının durdurulması, paçayı kurtarmak gibi bir şeyler…

Diyelim ki; öyle yada böyle mecburen anlaşmayı kabul ettiniz siz bay Birileri... peki nasıl güveneceksiniz o BB.(BaşBakan) Tayyip Erdoğan'a?

O BB.Tayyip Erdoğan bu güne kadar hangi sözünün arkasında durmuş ki bu anlaşmanın da arkasında dursun. “Köprüden geçene kadar Ayı’ya dayı” demeyeceğinden nasıl emin olabilirsiniz?

Bunca acıdan sonra onurunuzla da oynanmayacağından nasıl emin olacaksınız?

Adam yasalara bile uymuyor. Hukuk tanımıyor. Kendi keyfince uygulamalarla ülkeyi yönetiyor. Adalete örtülü bakan atayarak, atadığı örtülü bakanla HSYK’yı ele geçirmek için meclisi Vandallarla dolduruyor… işgal ediyor.

Hukuk ta, yasa da, kanun da benim diyor. Demokrasi benim size tanıdığım kadardır diyor. Yargı mensuplarını yargılamak arzusuyla yanıp tutuşuyor. Hem de sizlerin ağzınızdan düşürmediğiniz anacak kullanamadığınız hukuka da türlü kurnazlıkla TAKLA attırmayı becererek, olmadı kaba kuvvetle ve eşkiyalıkla… istediğini yaptırıyor.

Hakkında gözaltı kararı olan oğlunu devletin koruması altına aldırıyor, tutuklama kararı çıkarttırmıyor, makam arabasında meydan okuyarak gezdiriyor.

Ve sizler hep birlikte buna karşın halen adamla hukuk anlaşmaları yapmaya, Hukuki mücadele vermeye çalışıyorsunuz.

Gerçekten de bay Bilgeler; bu durumun farkında değil misiniz?

Nur Okutmuş

www.haberdasgazete.com

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı