ABLASI KONUŞTU;İran'da düşen jet ile ilgili çok konuşulacak açıklama

ABLASI KONUŞTU;İran'da düşen jet ile ilgili çok konuşulacak açıklama

İran'da düşen Başaran Holdinge ait iş jeti ile ilgili pilot Melike Kuvvet'tin ablasından çok tartışılacak bir iddia gündeme geldi

İran'da düşen ve içerisinde personel dahil 11 kişinin öldüğü feci kaza ile ilgili ilginç gelişmeler olmaya başladı. 

" UÇAK ARIZALIYDI "

Facianın ardından en çok konuşulan konu uçağın "neden düştüğü" üzerine yoğunlaşırken Pilot Melike Kuvvet'in ablası, uçağın havada 3 kez arıza yaptığını bildiğini söyledi. Hürriyet'in haberine göre Abla, "Melike bir hafta önce Konya'ya geldiğinde bana 'Abla bu uçak daha önce 3 kez havada arıza yaptı. Birincisi Paris'e giderken, iki kez de Trabzon'a giderken' dedi" diye konuştu.

DÜŞEN UÇAKTAN GÖRÜNTÜLER
 

ACILI ANNE VE ABLANIN ANLATTIKLARI YÜREK YAKTI

Kuvvet'in ablası Çelik ile annesi Emine Kuvvet, kaptan pilotun verdiği mesleki mücadeleyi ve hayallerini  anlattı. Anne Kuvvet, kızının çocukken astronot olma hayali kurduğunu, başarılı bir eğitim sürecinin ardından pilot olduğunu söyledi.

- "Çok başarılı bir pilottu"

Kızının Yeşilköy'de Hava Harp Okulunu bitirdikten sonra İzmir'de 3 yıl pilotluk eğitimi aldığını dile getiren Kuvvet, "Melike çok başarılı bir pilottu. Konya'daki 3. Ana Jet Üssü'nde teğmen olarak göreve başladı. Ona karşı hep bir dışlama, hep bir art niyet vardı. Orada FETÖ olayından dolayı telefonlarımız dinlenirdi sürekli. Melike beni arar, ben onu ararım, telefon dinleniyordu. Rahmetli yavrum derdi ki 'Annecim bak bizi dinliyorlar'. FETÖ'cülere diyormuş meğer." ifadelerini kullandı.

Abla uçak 3 kez havada 

İlgili Haberler