7,7 Büyüklüğündeki Deprem 10 İli Vurdu… Devlet Başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Taziye Mesajlarını İletti

7,7 Büyüklüğündeki Deprem 10 İli Vurdu… Devlet Başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Taziye Mesajlarını İletti

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 10 ili etkileyen depremlerin ardından devlet başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak taziye ve geçmiş olsun mesajlarını iletti.

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 10 ili etkileyen depremlerin ardından devlet başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı, taziye ve geçmiş olsun mesajlarını iletti.

Bugün sabah saat 04.17’de merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve son açıklamaya göre bin 541 kişinin yaşamını yitirdiği ve 9 bin 733 kişinin yaralandığı depremin ardından devlet başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanlığından bugün yapılan açıklamalara göre; Azerbaycan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan ve Özbekistan devlet başkanları, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve KKTC BaşbakanıÜnal Üstel, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Ürdün Kralı 2. Abdullah ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron Erdoğan’ı arayarak taziye ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Kaynak: ANKA Haber Ajansı