17 yaşındaki kıza taciz iddiası cinayetle bitti

17 yaşındaki kıza taciz iddiası cinayetle bitti

Manisa’da cesedi elleri ve ayakları bağlı halde bulunan adamın, 17 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu için öldürüldüğü iddia edildi

Manisa Şehzadeler ilçesinde 5 Nisan sabahı bir erkek cesedi bulunmuştu.

İhbar üzerine olay yerine gelen Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, elleri ve ayakları arkadan bağlanmış cesedin, 41 yaşındaki Mehmet K.’ya ait olduğunu belirledi.
 
SERT BİR CİSİMLE DEFALARCA VURULMUŞ


Soruşturmayı derinleştiren ekipler başına ve vücudunun çeşitli yerlerine sert bir cisimle defalarca vurulduktan sonra öldürüldüğü tespit edilen adamın, cep telefonuyla en son 37 yaşındaki Gül K. ile konuştuğunu tespit etti.

Öldürülen Mehmet K.
 
İTİRAF ETTİ


Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan kadın, ifadesinde suçunu itiraf ederek, Mehmet K.’yı, eşi ile birlikte Turgutlu’daki evinde öldürdüklerini ve daha sonra Şehzadeler ilçesindeki sazlık alana attıklarını söylediği öğrenildi.
 
KIZINA CİNSEL TACİZDE BULUNDUĞU İÇİN ÖLDÜRMÜŞ


Cinayet zanlısı kadın, Mehmet K.’yı ilk eşinden olan 17 yaşındaki kızına cinsel tacizde bulunduğu için öldürdüklerini iddia etti. Kadının ifadesi üzerine jandarma ekipleri, eşi ile kızını da gözaltına aldı. Manisa Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adem Şahin /İHA

İlgili Haberler