AKP'lilerden Sosyal Medyada Skandal ' Deprem ' paylaşımı

AKP'lilerden Sosyal Medyada Skandal ' Deprem ' paylaşımı

Kıyı tatil bölgelerinde ne zaman deprem olsa, tatilcilere Allah'ın verdiği bir ders olarak yorumlayan gericiler Bodrum depremi için sosyal medyada yine skandal paylaşımlarda bulundular

Deprem olduğunda fanatik AKP'liler sosyal medyada anında sevinç mesajları paylaşımına sokuyor. Sol'un haberine göre özellikle kıyı bölgelerde olan depremler, bikinili denize girenler ve tatil yapanlara ders olarak nitelendiriliyor. 

TATİL YAPANLAR İÇİN DEPREM SİPARİŞİ

Ünlü tatil yöreleri olan Bodrum ve Datça'da yoğun olarak hissedilen dün geceki 6.4 şiddetinde deprem fanatik AKP'liler tarafından sosyal medyada yine aynı gösterinin yapılmasına neden oldu.

SIRADAKİ DEPREM NEREDE OLSUN ANKETİ

Ege'deki deprem sonrası sevinç mesajları paylaşan AKP'liler, şimdi de sıradaki deprem nerede olsun diye ankete başladı.

Gericilerin Ege'deki deprem sonrası paylaştığı sevinç mesajları sosyal medyada büyük tepki çekerken, şimdi de bu hesaplardan biri sıradaki deprem nerede olsun diye ankete başladı.

PROFİLİNDE "BAŞKAN RTE "

Profilinde "Başkan RTE" yazan Fatma Akman adlı gerici, "6 şubat #canakkale 5.3, 15 haziran #izmir 6.3, 21 temmuz Bodrum Muğla #deprem 6.3 ya da 6.7 KENDİNİZE GELİN ! sıra hangi kıyı ilimizde ?" dedi ve bir anket paylaştı.

Ankete Alanya, Mersin, Silifke ve Hatay konuldu.

İlgili Haberler