Antalya AKP'de istifa depremi

Antalya AKP'de istifa depremi

Uzun süredir sorunlar bulunan AKP Antalya İl teşkilatında bir istifa depremi daha yaşandı

AKP'nin yurt genelinde tüm teşkilatlarında başlayan huzursuzluk bitmek bilmiyor. Uzun süredir içten içe kaynadığı konuşulan Antalya İl teşkilatından bir istifa depremi daha yaşandı. Antalya'nın en büyük ilçelerinden Kemer'de İlçe aşkanı istifa etti. 

6 AY GÖREV YAPABİLDİ

Geçen yıl şubat ayında göreve başlayan AK Parti Kemer İlçe Başkanı Halit Çilengir, yaptığı yazılı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu. Halit Çilengir'in yaklaşık 6 ay süren İlçe başkanlığından neden istifa ettiği açıklanmadı. 
İlçe siyaset kulislerinde konuşulanlar ise şöyle, "İlçe Başkanına vatandaşlardan Büyükşehir belediyesinden yeterince hizmet alamama şikayetleri geliyordu, baskı artınca dayanamadı" 

AÇIKLAMASI ŞÖYLE

"18.02.2016 tarihinden beri yürütmekte olduğum AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı görevimden 22.07.2017 tarihi itibariyle istifa ettim. Bu süreçte destek veren vermeyen bütün partililerime ve Kemer halkına teşekkür ediyorum."

DESTEK VEREN VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Geçen yıl şubat ayında göreve başlayan AK Parti Kemer İlçe Başkanı Halit Çilengir, yaptığı yazılı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu. Çilengir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"18.02.2016 tarihinden beri yürütmekte olduğum AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı görevimden 22.07.2017 tarihi itibariyle istifa ettim. Bu süreçte destek veren vermeyen bütün partililerime ve Kemer halkına teşekkür ediyorum. Ayrıca Antalya il yönetimine ve genel merkezimize göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum."

İlgili Haberler