İmamoğlu'ndan Sert Tepki: "Ankara'dan Kabine Geldi!"

İmamoğlu'ndan Sert Tepki: "Ankara'dan Kabine Geldi!"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa Halk Buluşması'nda konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa Halk Buluşması'nda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, siyasete atıldığı günden beri güzel dil kullanma prensibinden vazgeçmediğinin altını çizen İmamoğlu, seçim öncesi ve sonrası siyasetçilerin tavrını sert bir dille eleştirdi.

İmamoğlu'nun sözleri arasında, seçim döneminde diğer siyasetçilerin tavrının değiştiğine dikkat çekerek, "Seçim gelince bunların bir anda huyları değişiyor. Bunlar, ricada bulunmaya başlıyorlar. Hemen yumuşuyorlar. Ama seçim bitti mi, ne biliyorlarsa, onu yapıyorlar." ifadeleri yer aldı.

Başkan İmamoğlu, Ankara'dan İstanbul'a taşınan bakanların seçim kampanyasına aktif olarak katılmasını eleştirerek, "Ankara'dan kabine geldi. Geziyorlar mı? Ekrem İmamoğlu'na karşı çalışıyorlar mı?" diye sordu. İmamoğlu, bakanların seçim sürecindeki aktif rol almalarını eleştirerek, "Bakanlar, Allah bilir, kendilerine fazla mesai de yazdırırlar." dedi.

İstanbul'un sorunlarına yönelik çözüm vaatlerini de dile getiren İmamoğlu, pandemi sürecinde başlatılan "Askıda Fatura" uygulamasını hatırlatarak, bu gibi hizmetlerin devam edeceğini belirtti. Ayrıca, İmamoğlu'nun konuşmasında, İstanbul'a yapılan hizmetlerin detayları ve gelecek planlarına ilişkin önemli vurgular da yapıldı.