Adalet yürüyüşünde ' Mermili ' provokasyon

Adalet yürüyüşünde ' Mermili ' provokasyon

Adalet yürüyüşüne karşı dün geçekleştirilen Yola Gübre dökme tahriki ardından bugünde yola tabanca mermisi attılar.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı ’Adalet Yürüyüşü’nün 14’üncü gününde tahrikler yine devam etti. Dün güzargaha bir kamyon gübre dökenlerden sonra bugün de, yine Düzce’de mermili provokasyon gerçekleştirildi.

YÜRÜYÜŞ KORTEJİNDE MERMİ

Düzce çıkışına 500 metre kala grupla birlikte yürüyen Kılıçdaroğlu’nun önünde yolda bir tabanca mermisi olduğu görüldü. Saat 10.15 sıralarında Kılıçdaroğlu’nun 10 metre önünde yerdeki tabanca mermisinin farkedilmesi üzerine polisler, hemen etrafını çevirip önce fotoğrafını çektiler. 

YOLDAN GEÇEN ARABADAN ATTILAR

Ardından mermiyi yoldan aldılar. Bu sırada basın mensuplarının görüntü çekmeye çalışması sırasında küçük çaplı bir kargaşa yaşandı. Yürüyüşe katılanlar merminin yoldan geçen bir arabadan atıldığını söyledi. Kısa süreli bir duraklamanın ardından yürüyüş normal şekilde devam etti.

TEZEK DÖKENLER YAKALANDI BAKALIM CEZALARINI KİM ÖDEYECEK

CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun başlattığı "Adalet Yürüyüşü"nün durağı olan Düzce'de kamp alanının bulunduğu yola tezek döken kamyon sürücüsü ve arkadaşları gözaltına alındı. Kamyon sürücüsüne ise 3 bin TL ceza kesildi.

DÜZCE ADALET YÜRÜYÜŞÇÜLERİNE YAPMADIĞINI BIRAKMADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı "Adalet Yürüyüşü"nün 13'üncü günün sonunda Düzce'nin Kalıcı Konutlar bağlantı yolu üzerinde bulunan bir alanda mola verdi. Mola vermesinin ardından akşam saatlerinde bir kamyon yola tezek dökerek uzaklaştı. Kaçmasının ardından polis ekipleri harekete geçerken yola dökülen tezek kepçe ile temizlendi. Yenişehir Belediyesi, yol sulama aracı ile Düzce Belediyesi itfaiye ekipleriyle yolu yıkadı. Vatandaşlar ise dökülen tezeğe tepki gösterdi.

DÜZCE'DE CHP'LİLERİN KONAKLAYACAĞI YERE GÜBRE DÖKTÜLER

güzergaha tezek dmkerek kaçan 3 kişiyi,hurriyet.com.tr'nin aktardığı habere göre, polis ekipleri yola tezek dökerek alandan kaçan kamyonla birlikte yakaladı. 

Araç sürücüsüne farklı maddelerden 3 bin lira ceza kesilirken, İlhami Ç., Serdar Arslan S., ile Serdar A. gözaltına alındı. Üç şüphelinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

SOSYAL MEDYADAN ÇİRKİN MESAJ

Adalet Yürüyüşü'nü yol güzergahına gübre dökerek tahrik eden şoförün ise yaptığı tahriki sosyal medyaya taşıyarak büyütmek istediği ortaya çıktı. Hürriyet'te yer alan habere göre, sürücü S.A.’nın, gübreyi dökerken çekilen görüntüyü sosyal medya hesabında, "Bizde misafire ikramda bulunmamak ayıptır" notuyla paylaştığı ortaya çıktı.

 

İlgili Haberler