Ankara'da tehlikeli protesto

Ankara'da tehlikeli protesto

Ankara'da ünlü bir inşaat firmasının şantiyesinde çalışan işçiler maaşlarını alamayınca tehlikeli bir protestoya başladılar.

 

TAŞERON İCAD OLDU MERTLİK BOZULDU

Ünlü bir inşaat firmasında çalışan işçiler, iki aydır maaşlarını alamadıkları için inşaat alanında bulunan vinçlere çıkararak taşeron firmayı protesto etti. 

Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin hazır bulunduğu alanda işçiler maaşlarını alana kadar eyleme devam edeceklerini söylediler. 

GERGİNLİK YAŞANDI

Şirketin satış ofisi önünde de toplanan işçiler, burada firma yöneticileri ile kısa süreli gerginlik yaşadı. Cnnturk.com'un aktardığı habere göre, maaşını alamadığını öne süren inşaat işçilerinden Şeref İşkin, “Bizim paramızı ödemiyorlar, onun için vince çıktık. Yaklaşık iki aydan beri paramızı alamıyoruz. 

ankarada-calistiklari-insaat-sirketinden-iki-aydir-maas-alamadiklarini-iddia-eden-isciler-vinclerin-uzerine-cikarak-taseron-iha-20170628aw108947-2-t.jpg

"BİZ ÖDEDİK GİDİN ONDAN ALIN DİYORLAR"

Gerekçeleri taşeron firmaya ‘Biz ödedik’ diyorlar. Ramazan Bayramı’nda izne ayrılırken dediler ki, ‘Biz sizin paranızı ödeyeceğiz, taşkınlık yapmayın.’ Biz de onlara istinaden buradan ayrıldık, gittik. 

Ancak paramızı ödemeyince bugün buraya tekrar geldik ve vincin üzerine çıktık. Gerekirse kendimizi oradan atacaktık. Çalışırken güzelce çalıştırıyor ama paraya geldiği zaman illaki sonucun böyle mi olması gerekiyor” dedi.

İlgili Haberler