Gazeteci Mustafa Hoş'a sosyal medyada AKP Kumpası

Gazeteci Mustafa Hoş'a sosyal medyada AKP Kumpası

Adalet Yürüyüşü başladığından beri her türlü engel sindirme ve ahlaksızlığı yapan AKP'liler gazeteci Mustafa Hoş'a böyle kumpas kurdular.

Kılıçdaoğlu'nun başlattığı Adalet yürüyüşüne karşı konvoyun güzergahı boyunca akla hayale gelmeyecek engel ve ahlaksızların benzerleri sosyal medya üzerindende sürdürülüyor. 

ERDOĞAN'DAN CESARET ALIYORLAR

AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedef göstermesinin ardından giderek çeşitlenen olaylarda, yürüyüş güzergahına gübre dökmek, araçlardan mermi atmak, çeşitli şekillerde saldırılarda bulunma sistemli olarak sürdürüldü. Yürüyüşü hedefleyen sosyal medya ahlaksızlıklarıda akıl sır ermez yeni yöntemler ile devam ediyor. AKP'li troller  son olarak hazırladıkları montaj ile Gazeteci Mustafa Hoş'u hedef alan bir kumpasa imza attılar. İşte cumhuriyetin konuyla ilgili o haberinden ayrıntılar.

İNANILMAZ AHLAKSIZ YÖNTEMLER

AKP'ye yakın hesaplar bu kez de Gazeteci Mustafa Hoş'a ait olmayan bir mesajı ona aitmiş gibi montajlayarak kampanya başlattı.

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın “Aslında yasadışı ama hükümetimiz lütfediyor” dediği, kimi bakanların ise açık açık ‘terör’le ilişkilendiği ‘Adalet Yürüyüşü’ için yandaşlardan bir kaç gündür ‘provokasyon’ ve ‘saldırı’ uyarıları gelirken, Ak troller sosyal medyada başkaları adına gerçekdışı tweet’ler üreterek yürüyüşün üzerine gölge düşürme görevine soyundu.

MONTAJLA SAHTEKARLIK 

AKP’li Twitter hesapları, gazeteport.com Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Hoş’un adına sahte bir paylaşımla, “AKP polisi yürüyüşe İstanbul’daki müdahalesiyle birkaç insan öldürür. Ha kötü mü olur? Olmaz bence, insanlar uyanır, katılım artar” yazılı bir tweet üretip dolaşıma soktu.

İlgili Haberler