YUNUS ADA'DA OLUP BİTEN HER ŞEYİ İFŞA ETTİ

YUNUS ADA'DA OLUP BİTEN HER ŞEYİ İFŞA ETTİ

Yunus Günçe, Survivor 2016'ya veda ettikten hemen sonra yaptığı açıklamada takım arkadaşları hakkında birbirinden çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Yunus Günçe: Semih'le Tek Benzer Yönümüz Sakalımız

Survivor'dan elenen son isim Yunus Günçe oldu. SMS oylama sonuçlarına göre İbrahim ve Semih ile eleme potasına giren Yunus Günce, en düşük oyu alarak Survivor'a veda eden isim oldu. Yunus Günçe yarışmadan elenir elenmez takım arkadaşları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Yunus Günçe'nin açıklamaları;

"İbrahim'e elenmek, bana elenmek dışında ayrı bir üzüntü vermedi. İbrahim'i küçümseyen biri olmadım. Hiçbir zaman ayaklarım yerden kesilmedi. Kimseyi küçümseyen biri olmadım. Aldığım destekle şımaran biri olmadım. Kimsenin, kimseden daha iyi olduğuna inanmadım. Bu yüzden benim ağrıma gitmediğini itiraf etmek zorundayım.

"TEMİZ DUYGULARLA GELDİM"

Arkadaşlarım tarafından sıklıkla oyuncu olarak zayıf, kuvvetsiz, etkisiz olarak nitelendirildim. Bunu zaman zaman çok gaddarca bulsam da bazen hak da verdim. Ben kendini Survivor'daki oyunlarla tanımlayan, sadece işin o kısmına odaklanmış, herkesi parkurda yenmek bazılarını da gömmek için gelmedim buraya. Temiz duygularla geldim, öyle de gidiyorum.

"SAKALIMIZ DIŞINDA SEMİH'LE BENZER YÖNÜMÜZ YOK"

Semih'le hiçbir konuda kıyaslanmak doğru değil. Sakallarımız benziyor olabilir şu aşamada ama, onun dışında bir benzerlik söz konusu değil. Semih'in beni parkurlarda yenmesi hiç problem değildi ama hayatta istediği kadar sık kazanamacağını düşünüyorum ben. Hayat başka meziyetler gerektiriyor bu da onda var mı bilmiyorum.

"ATAKANLARA YAKINDIM AMA..."

Başlarda Atakan'larla yakındım. Ama hep eksik bir şey vardı. Yap-bozun önemli bir parçası eksikti ve bu da beni suskun yaptı. Daha sonra bazı şeyler gördüm ve Survivor'daki yaşam hakkımı korumak adına başka hamleler yaptım.

Taraf değiştirmek gidip-gelmek falan bunlar hangi niyetle söyleniyor bilmiyorum ama. Birçok insanla iletişim kurdum pişman da değilim. Atakan ile olan yakınlaşmam son zamanlar iyi oldu. Atakan zaten güzel çocuk. İlk başlarda yakındık sonra uzaklaştık.

"SON ZAMANLARDA FENA DEĞİLDİK"

Son zamanlarda fena değildik. Konuştuk hallettik. Kendi durumumu garantiye almaya hiç çalışmadım. Semih'in Nagihan'la yakınlaşması elenme korkusundan mı? Bence var, son konseyde gördük işte.

Benim adımın Nagihan tarafından yazılıp yazılmaması çok kritikti. Semih yazsaydı belki elenmeyecektim. Semile hangi ara bu kadar tutkulu arkadaşlık yaşamaya başladılar bilmiyorum.

Bir anda oldu her şey. Nagihan'ın fikri belliydi ilk başlarda ama Semihle birlikte olmayı sosyal güvence olarak görmeye başladı. Semih Atakan'ın gitmesini ister tabi ki. Atakan güçlü ve korkutucu bir aday. Rakip olarak ondan korkması normal. Atakan gibiler Semih gibileri sevmez. Ben Survivor şampiyonu olarak Atakan'ı görüyorum. En başından beri kendini adamış şekilde devam ediyor. İbrahim ve Serkay kendini var etti."

Kaynak:Haber Kaynağı