YILLAR SONRA ONA KİM HAK VERDİ

YILLAR SONRA ONA KİM HAK VERDİ

Bir döneme damgasını vuran:"dağdaki çobanla benim oyum eşit mi?" sorusu tekrar gündemde. Bakın hangi ünlü yıllar sonra Aysun Kayacı'ya hak verdi.

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci'nin, seçim sonuçları için yaptığı yorum hafızalara kazınan Aysun Kayacı'nın bir dönem gündeme bomba gibi düşen ve aylarca tartışılan söylemini akla getirdi.

Hayal kırıklığını takipçileriyle paylaşan Hilal Cebeci, attığı tweette; "Dağda her şeyden bihaber koyun otlatan çobanla ki asla aşağılamak için söylemiyorum, aydın kesimin oyu bir olursa, olacağı budur! Aysun çok haklıymış!" yazdı.

Aysun Kayacı, "Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, 'dağdaki çoban'la benim oyum eşit mesela. Niye? Hiç vergisini vermeyen biriyle niye benim oyum eşit. O benim kadar duyarlı benim kadar sorumluluk sahibi bir şekilde yaklaşıyor mu acaba" dediği için çok eleştiri almıştı.

Hilal Cebeci'nin yanı sıra biir çok kullanıcı sosyal medyada son günlerde benzer yorumlarla tekrar konuyu tartışmaya açtı.

Aysun Kayacı da Gezi Parkı protestoları sırasında da tekrar sözlerini gündeme getirip; "dağdaki çoban" güzellemesi yapmış ve sormuştu; "Beni şimdi anladınız mı?" 

Kaynak:Haber Kaynağı