YANLIŞ TEŞHİŞ YÜZÜNDEN RAHMİ ALINDI

YANLIŞ TEŞHİŞ YÜZÜNDEN RAHMİ ALINDI

Kayleigh Wadhams, anormal kanamaları nedeniyle doktora gittiğinde 25 yaşındaydı. Doktorlar ona hormonal bir hastalık olan polikistik over sendromu teşhisi koydular ancak genç kadın tahlil yapılmasını istediyse de doktorlar teşhiste kararlıydı. Bu teşhis i

Daily Mail'de yer alan habere göre 26 yaşındaki Kayleigh Wadhams geçtiğimiz yıl Ocak ayında vajinal kanama şikayeti ile doktora başvurdu. Wadhams, "Sevgilimle 6 yıldır birlikteydik ve artık çocuk yapıp bir aile kurmayı düşünüyorduk. Kanamalarım olmaya başlayınca doktora gittim. İçten içe bir şeylerin yanlış olduğunu biliyordum. Ama benim 'Kanser olmak için çok genç' olduğumu söylediler.

TEŞHİSTE GEÇ KALINMIŞTI

Bu kanamalar devam edince Wadhams, farklı bir aile hekimine gitti. Smear testi yaptırması gerektiğini söyleyen doktorunun ardından kendisine kanser teşhisi koyuldu. Ancak teşhiste geç kalındığı için yumurtalarını donduracak kadar vakti olmadığı ve hemen rahminin alınması gerektiği söylendi.

MENOPOZA GİRDİ

Kayleigh Wadhams, "Menopoza girdim ve osteoporoz ve kemik hassasiyetini engelleyecek hormon terapisi alamıyorum. Sıcak basmaları, uykusuzluk gibi tipikmenopoz belirtileri yaşıyorum. Ve hala aklımın bir köşesinde kanser geri gelir mi sorusu var." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı