ÜNLÜ SANATÇININ VURULAN EŞİ OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

ÜNLÜ SANATÇININ VURULAN EŞİ OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

Dün saat 08.30 sıralarında Tuzla'da 4 kurşun ile vurulan Eski CHP İlçe Başkanı Tekin Ağırman'ı vuran saldırganın kimliği netleşti.

TUZLA'da Türk Sanat Müziği Sanatçısı Özlem Ağırman'ın eşi, eski CHP Tuzla İlçe Başkanı Tekin Ağırman, işyeri önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmıştı. Saldırıda 4 kurşun ile ağır yaralanarak Tuzla'da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisine çalışılan Ağırman'a saldıranın kimliğinin belelirlendiği öğrenildi

ESKİ BİR ÇALIŞANI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Olay, dün saat 08.30 sıralarında Tuzla, Postane Mahallesi'nde bulunan bir inşaat alanının önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işyeri önüne otomobili ile gelen mimar Tekin Ağırman, aracından indiği sırada eski bir çalışanı olduğu iddia edilen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Karnına, bacağına ve koluna 4 kurşun isabet eden Tekin Ağırman ağır yaralandı.

KAYIPLARA KARIŞTI

Saldırgan ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı haldeki Tekin Ağırman'ı ambulansla Özel Tuzla Gisbir Hastanesi'ne kaldırdı. Hayati tehlikesi bulunan Ağırman'ın yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenildi. Polis, olayı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

AİLEDEN AÇIKLAMA

Türk sanat müziği sanatçısı Özlem Ağırman'ın da eşi olan Tekin Ağırman, bir dönem CHP Tuzla İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü. Öte yandan ailesinden olaya ilşkin kısa bir açıklama yapıldı. Ağırman Ailesi imzası ile yapılan yazılı çıklama şöyle.

Cumhuriyet Halk Partisi eski ilçe başkanlarından 2 dönem belediye başkan adayı olan işadamı mimar Muhammet Tekin Ağırman dün sabah menfur bir saldırıya uğramıştır. Bu saldırıyı yapan ve mobese kameraları tarafından kimliği tespit edilip hastaneye nakli sırasında ismini telaffuz ettiği kişi hala aranmaktadır. Şu anda Tuzla Gisbir hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tutulan ve hayati  tehlikesi hala devam eden Muhammet Tekin Ağırman'ın sağlıkla aramıza kavuşmasını Allahtan diliyoruz. Dualarınızı esirgemeyin

TUZLA YEREL BASININDA YER ALAN HABER

Eski CHP İlçe başkanı ve tanınmış sanatçı Özlem Ağırman'ın eşi olan İş adamı ve Mimar Tekin Ağırman'ın kendisine ait işyerinin önünde vurulmasına ilşkin Tuzla yerel basınında yer alan haber ise şöyle;

" Tuzla'nın tanınmış siyasetçilerinden Mimar Tekin Ağırman Postahane Mahallesi'nde ki işyerinin önünde uyuşturucu tedavisi gören ve A.C.P tarafından 4 kurşunla vuruldu. Ağırman'ın bu şahsın tedavi parasını ödediği öğrenildi. Nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı  A.C.P, Tekin Ağırman'a 4 el ateş etti. iki kurşun karnından, birisi kolundan diğeri ayağından vurulan Ağırman çevredekiler tarafından GİSBİR Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada doktorlar tarafından yoğun bakıma alınan Mimar Tekin Ağırman'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi." 

 

 


 

Kaynak:Haber Kaynağı