ÜNLÜ SANATÇI MOTOSİKLET KAZASI GEÇİRDİ

ÜNLÜ SANATÇI MOTOSİKLET KAZASI GEÇİRDİ

Karadağlı, helikopterle İstanbul'a getiriliyor.

Sinema ve tiyatro sanatçısı Tamer Karadağlı, Bursa'nın İznik İlçesi'nde motosikleti ile kaza geçirdi. Kazada yaralanan Karadağlı, helikopterle İstanbul'a götürüldü.
SANATÇI Tamer Karadağlı, motosiklet grubundaki arkadaşlarıyla gittiği Bursa'nın İznik ilçesinde kaza yaptı. Motosikletinin devrilmesi sonucu yaralanan Karadağlı, çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul'a götürüldü.
Oyuncu Tamer Karadağlı, motosikletli 35 kişilik arkadaş grubu ile gezmek üzere Bursa'nın İznik ilçesine geldi. Öğle yemeğini İstanbullu işadamı arkadaşının Darka'daki tesislerinde yiyip şehir turu atan Tamer Karadağlı, daha sonra İstanbul'a dönerken Müşküle Köyü yakınlarında 34 ES 1195 plakalı motosikleti ile virajı alamayınca düştü.
Yaralanan Karadağlı daha sonra çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul'da özel bir hastaneye götürüldü.

111020141941037260583_2.jpg

AMELİYATA ALINDI

Bursa'da, geçirdiği motosiklet kazasında sağ el bileği kırıldığı öğrenilen ünlü oyuncu Tamer Karadağlı getirildiği İstanbul'da ameliyata alındı. Karadağlı'yı oyuncu arkadaşları hastanede ziyaret etti.

İznik'te akşamüzeri motosiklet kazası geçirerek sağ el bileğinin kırıldığı öğrenilen Tamer Karadağlı, özel bir helikopterle Bakırköy Yeşilköy'de bulunan özel bir hastaneye getirildi. Hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilen Tamer Karadağlı'nın ameliyata alındığı belirtildi.
Karadağlı'nın oyuncu arkadaşları, olay duyar duymaz hastaneye akın etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan, “Çocuklar Duymasın" adlı dizinin oyuncusu Furkan Kızılay, “Sorun yapacak bir şey yok. Bir motor kazası ciddi bir durum. Ameliyat olacak. Konuştuk gayet iyi, morali de yerinde" dedi.

PINAR ALTUĞ, ZİYARET ETTİ

İznik'te motosiklet kazası geçirerek yaralanan Tamer Karadağlı'yı “Çocuklar Duymasın" adlı diziden oyuncu arkadaşı Pınar Altuğ hastanede ziyaret etti. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Altuğ, “Yolda kaymış. Çok şükür bu kadar bir hasarla atlatmış. Bu gece ameliyata alacaklar. Hayati tehlikesi yok, herhangi bir

Kaynak:Haber Kaynağı