ÜNLÜ OYUNCUYA SİLAHLI SALDIRI

ÜNLÜ OYUNCUYA SİLAHLI SALDIRI

Edinilen bilgiye göre, Yağmur Atacan, Etiler Ülgen Sokak'ta bulunan işyerinden saat 17.30 sıralarında çıktı.

Ünlü oyuncuya silahlı saldırı!
Tanınmış oyuncu saldırıdan yara almadan kurtuldu; aracın sol arka camından giren kurşun, ön camı da parçaladı!..

 

Edinilen bilgiye göre, Yağmur Atacan, Etiler Ülgen Sokak'ta bulunan işyerinden saat 17.30 sıralarında çıktı. 

Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, ünlü oyuncu işyerinin önündeki otomobiline bineceği sırada, motosikletli bir kişi ateş açtı. Kurşun, otomobilin sol arka camını parçaladıktan sonra, ön cama da isabet etti. Yağmur Atacan ise olaydan yara almadan kurtuldu. 

Saldırının ardından Asayiş Şubesi ekipleri olay yerine geldi. Olay Yeri İnceleme Ekibi de çevrede ayrıntılı şekilde araştırma yaptı. 

Yağmur Atacan ise, ifade vermek üzere Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne gitti.

YAĞMUR ATACAN KİMDİR

Yağmur Atacan (d. 19 Mayıs 1983, Gaziantep), Türk oyuncu ve müzisyen.

Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olan Yağmur Atacan, asker olan babasının tayinleri nedeniyle Gaziantep'te dünyaya geldi. Annesi diş hekimidir. İlkokulu Eskişehir'de okudu. Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümündeki eğitimini bıraktı. Son dönemde Pınar Altuğ ile yaşadığı aşkla gündeme geldi ve 2007 yılının Eylül ayında nişanlandılar ve 12 Nisan 2008'de dünya evine girdiler. Yağmur Atacan, lise yıllarında ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı "Bebeto" karakteriyle tiyatro sahnesinde yer aldı. Müzik yaşantısında profesyonel baterist olarak 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında bulundu. 2006 yılının Ocak ayında başlayan ve halâ devam etmekte olan TRT televizyonunda "Ben İstersem" adlı programın sunuculuğunu yapmaktadır.27.01.2009 tarihinde eşi Pınar Altuğ'dan SU adını verdikleri kızı olmuştur.Okul hayatına Sanatta yeterlilik eğitimi alarak devam etmektedir. Ticaret hayatına atılmış ve tekne satmaktadır.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı