Ünlü Diş Doktorunun ölümünde şok gelişme

Ünlü Diş Doktorunun ölümünde şok gelişme

Televizyon yapımcısı ve sunucusu olan diş hekimi Doğan Bircan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Sosyal medya sitelerindeki hesaplarından verdiği ölüm haberleriyle tanınan Onur Akay geçtiğimiz mart Ayında Devran Çağlar'ın ölüm haberini paylaştı. Onur Akay, kısa bir süre sonra hesabının ele geçirildiğini açıklayıp, Devran Çağlar'ın hayatta olduğunu söyledi. Onur Akay dün yine Ünlü Diş doktoru ve TV sunucusu Doğan Bircan'ın kalp krizi geçirdiğini açıklamıştı bu haberde yalan çıktı. Onur Akay Kalp krizi haberini de bir süre sonra yanlış bilgi geldi diye sildi. 

ONUR AKAY YİNE SAÇMALADI

Beyaz TV'de program yapan 32 yaşındaki televizyoncu Doğan Bircan, hayatını kaybetti. Medyatava'da yer alan habere göre, Bircan’ın kalp krizi nedeni ile vefat ettiğini yazarak cenaze bilgilerini de paylaşan Onur Akay, “Üzüntümüz büyük! Geçen sene evlenen 32 yaşındaki televizyon programcısı ve sunucusu arkadaşımız Doğan Bircan’ı, kalp krizi nedeni ile kaybettik. " şeklinde yazdığı haberi daha sonra silerek ölüm nedenini değiştirdi. Onur Akay'ın sık sık bu şekilde medyaya yanıltıcı bilgi vermesi reklam yaparak dikkat çekmek istemesine bağlanıyor.

ONUR AKAY BUNU HEP YAPIYOR

Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra Bican'ın kalp krizi geçirmediği beylik tabancayla intihar ettiği açıklandı. Akay'da instagram hesabından kalp krizi geçirdiği iddialarını silerek, kendisine bu yönde bilgi verildiğini; ancak Bican'ın dolandırıldığını ve borçları nedeniyle intihar etmiş olabileceğini yazdı.

OLAYIN AYRINTILARI

Ünlü diş hekimi borçları nedeniyle intihar etti
İddialara göre Kadıköy’de diş hekimliği yapan 32 yaşındaki Abdullah Doğan Bircan, önceki sabah eşi Selnur Bircan’ı Bakırköy’de yaşayan kayınvalidesinin evine bıraktı. Buradan Kalamış’taki işyerine geldi. Öğle saatlerinde Feneryolu Mahallesi'ndeki evine gitti.

KANLAR İÇERİSİNDE BULDU

Ünlü diş hekimi borçları nedeniyle intihar etti
Eşi Selnur Bircan, telefonla ulaşamayınca apartman görevlisini arayarak çilingir çağırmasını ve eve girmesinini istedi. Apartman görevlisi Cengiz Akar, eve girdiğinde Doktor Bircan’ı kanlar içinde yerde yatarken buldu.

BORÇLARI YÜÜNDEN İNTİHAR ETTİ

Ünlü diş hekimi borçları nedeniyle intihar etti
Akar, hemen polis ve sağlık ekibi çağırdı. Bircan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Bircan’ın sağ şakağından giren merminin, sol kulak arkasından çıktığı saptandı.

BORÇ ALIP KAR PAYI DAĞITIYORDU DENİLDİ

Ünlü diş hekimi borçları nedeniyle intihar etti
Polisin yaptığı araştırmaya göre; Bircan, hekimlik dışında medikal malzeme ticareti yapıyordu. Bu iş nedeniyle çevresinden yüklü miktarda para alıyor, kar payı dağıtıyordu. Ancak son dönemlerde işleri iyi gitmiyordu. Çevresine yaklaşık 10 milyon lira borçlanmıştı. Bu nedenle bunalıma girmişti. Polisin intihar olarak değerlendirdiği olayda Adli Tıp sonucuna göre ölüm nedeninin netlik kazanacağı bildirildi.

Kaynak İnternet haber

İlgili Haberler