"Türkiye'de kimse bir Kemal Sunal olamaz"

"Türkiye'de kimse bir Kemal Sunal olamaz"

Halit Akçatepe, katıldığı televizyon programında samimi açıklamalar yaptı.

TRT Türk ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Ömer Öztürk'ün yaptığı 'Vapurda Çay, Simit, Sohbet'in bu haftaki konuğu Türk Sinemasının emektar oyuncularından Halit Akçatepe oldu. Sohbette oyuncunun öne çıkan açıklamaları şu şekilde oldu:

"Türkiye’de kimse bir Kemal Sunal olamaz

Babalarının yolundan giden Ali Sunal’ı ve Murat Evgin’i başarılı buluyorum. Baba mesleğini sürdürmek güzel bir şey, bu bir bayrak yarışı ancak babaları kadar başarılı olamazlar. Çünkü gerek Kemal Sunal, gerek Erol Evgin kendi işlerinde çok başarılı insanlardı. Onlar gibi olamazlar, Türkiye’de kimse bir Kemal Sunal olamaz. Kemal’e benziyor diyerek televizyona çok insan çıkardılar ancak ben bunları görünce ‘Zavallı çocuk, o da gitti’ diyordum çünkü Kemal Sunal’a benzettikleri için oynatıyorlardı ama bu, bu şekilde yürümez.

Komedi de benim bir numaram Tolga Çevik

İzlemekten keyif aldığım bir, iki komedyen var. Bunların en başında da Komedi Dükkanı’yla Tolga Çevik geliyor. O program çok hoşuma gidiyordu, tamamen doğaçlama, bunu yapmak çok zordur ama Tolga bunu çok başaralı bir şekilde yaptı, devam ettirdi sonra çok da güzel bir yerde bitirdi. 

İşime hep dört elle sarıldım

Beni ben yapan, işimi sevmemdir. İşimi çok sevdiğim için,  hep en iyisini yapmaya çalışırım. Ne kadar yapabilirim bilemem ama en iyisini yapmak isterim. Bunu da seyirciye aktarabilirsem yaptığım beğenilir. O zaman güzel bir şekilde yürür. ‘Hadi bu işi de yapıp gideyim’ diye düşünmem. Benim için işte saat yoktur, beni sete çağırırlar, saatlerce beklerim, sorun olmaz. Ben oraya işimi yapmak için oradayımdır, gerekirse beklerim ama işimi yapar, öyle giderim. İşime hep dört elle sarıldım, bazen bunun için başka şeylerden de taviz verdim ama iyi yapmış olacağım ki, bugün hala buradayım.

Eski filmleri seyrediyorum

Eski Türk filmlerini ne zaman görsem mutlaka izlerim. Beni güldürüyorlar. Filmlerdeki o eski yeşil boğaz manzarasını seyretmeyi çok seviyorum ama bugün malesef artık binadan geçilmiyor."

Pprogramın bu bölümü Cumartesi günü 10.30, 00.30 ve Pazar 18.35’te TRT Türk'te yayınlanacak.