TURİZM KARİKATÜRLERİNE ÖDÜL VERİLDİ

TURİZM KARİKATÜRLERİNE ÖDÜL VERİLDİ

Uluslararası Turizm Karikatürleri...

Turiz Yazarları ve Gazetecileri Derneği'nin (TUYED), Turizm Araştırmaları Dergisi iş birliğiyle 5'incisini düzenlediği Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki Club Calimera Sera Palace Otel'de düzenlenen törende, dereceye giren sanatçılar ödüllerini aldı. Dünya genelinden 57 ülkeden 705 eserin değerlendirildiği uluslararası yarışmada, Rusya'dan Andrei Popov birinci, ABD'den Felipe Galindo ikinci, Ukrayna'dan Sergei Semendyaev üçüncü oldu. Prof. Dr. Atila Özer adına verilen özel ödüle ise Belçika'dan Luc Vernimmen'in eseri layık görüldü.

Yarışmada birinci olan Rusya'dan Andrei Popov eşinin rahatsızlığından dolayı ödül törenine katılamadı. Adrei Popov'un ödülünü kendisine ulaştırmak üzere Turizm Araştırmaları Dergisi editörü ve Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazmi Kozak aldı. İkinci olan ABD'den Felipe Galindo, üçüncü olan Ukrayna'dan Sergei Semendyaev, Prof. Dr. Atila Özer adına verilen özel ödülü alan Belçika'dan Luc Vernimmen ile mansiyon ödülüne layık görülen Beliçika'dan Provijn Romanya'dan Pacel Constantin, Arjantin'den Santiago Cornejo ve Türkiye'den Cemallettin Güzeloğlu ve Engin Selçuk'a ödülleri verildi.

Organizasyonun düzenlenmesinde katkı sağlayan kuruluş ve firmalara da plaket verilen tören, toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

işte o karikatürler:

 

TURİZM KARİKATÜRLERİNE ÖDÜL VERİLDİ

TURİZM KARİKATÜRLERİNE ÖDÜL VERİLDİ

TURİZM KARİKATÜRLERİNE ÖDÜL VERİLDİ

Kaynak:Haber Kaynağı