Tuncel Kurtiz hayatını kaybetti

Tuncel Kurtiz hayatını kaybetti

,Tuncel Kurtiz neden öldü

Tuncel Kurtiz hayatını kaybetti
 
Tuncel Kurtiz hayatını kaybetti
Duayen oyuncu Tuncel Kurtiz 77 yaşında hayatını kaybetti. Kurtiz'in sabah spor yaptıktan sonra fenalaşarak düştüğü belirlendi.
 
BİR AKTÖRÜN ÖYKÜSÜ 
DİLE KOLAY TAM 55 YIL
 
Bu sabah yürüyüş yapmak için Etiller'deki evinden çıkan ünlü oyuncu, bir süre spor yaptıktan sonra evine döndü. Dinlendiği sırada fenalaşarak düşen oyuncuyu eşi buldu. Şu anda polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.
 
Tuncel Kurtiz'in ölüm haberini olan  Timur Savcı, Burçin Terzioğlu , Ozan Güven, Meltem Cumbul gibi isimler ünlü sanatçının evine koştu.
 
KURTİZ: 87, 97 OLMAK İSTİYORUM
 
Hayatını kaybeden sanatçı Tuncel Kurtiz, Şubat ayında Milliyet Gazetesi'ne verdiği röportajında sağlık nedenlerinden dolayı tiyatro yapamadığını anlatmış "77 yaşındayım, 87,97 olmak istiyorum" demişti...
 
“Bana burada bir rol verdikleri zaman ‘Bilmem ne alışveriş merkezinin alt katına in, bodrumda oyna’ diyecekler. Nerede benim Elhamra Tiyatro’m? Nerede benim Saray Tiyatro’m? Nerede Emek Tiyatrosu? Nerede Dram Tiyatrosu? Çok zor durumdayız. Bütün dünyada tiyatro devlet yardımıyla yaşar. Ve devlet sana ‘bunu oyna, bunu oynama’ demez. Özgürsündür, o yardımı alırsın. Çünkü tiyatro öyle büyük paralar kazanmak için yapılmaz. Berkun bana bir rol teklif etti, nasıl içim cız ediyor oynamak için ama ben bypass’lı, kalp krizi geçirmiş bir adam olarak dağda ev yapmışım kendime. Berlin’den de teklif geldi. Ama Berlin’e gidersem ne olacağını biliyorum. Ben hayatımı kontrol altında tutuyorum. 77 yaşındayım, e 87, 97 olmak istiyorum.”
 
''MUHALİFİM, ÇARŞI GRUBUNDAN YANAYIM''
 
Tuncel Kurtiz 2010 yılında Sabah Gazetesi'ne verdiği bir röportajda Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'yı neden desteklediğini şu sözlerle anlatıyor: ''Ben muhalifim, onun için Beşiktaş'ın Çarşı grubundan yanayım, Çarşı her şeye karşı.''