TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE ONUR SAYLAK'TAN ALDATMA AÇIKLAMASI

TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE ONUR SAYLAK'TAN ALDATMA AÇIKLAMASI

Onur Saylak Tuba Büyüküstün çifti, İbrahim Kutluay ile Büyüküstün arasında yasak aşk yaşandığı yönündeki iddiaya sert tepki gösterdi

Büyük sansasyonla başlayan aşkların kahramanları ünlüler olunca ne yazık ki kısa sürüyor. Bir çift için günlerdir yapılan spekilasyonlar artık o kadar çirkin boyuta geldi ki, boşanmanın eşiğinde oldukları ileri sürülen çift ortak açıklama yapmak zorunda kaldılar. İşte ayrıtılar

2 YUVA BU SÖYLENTİ İLE DAĞILDI

Onur Saylak-Tuba Büyüküstün çifti, İbrahim Kutluay ile Büyüküstün arasında yasak aşk yaşandığı yönündeki iddiaya sert tepki gösterdi.

ORTAK YALANLAMA

Boşanma aşamasında oldukları ileri sürülen Onur Saylak ile Tuba Büyüküstün, sosyal medyadan flaş bir bir açıklamada bulundu.

Ünlü çift, Saylak'ın İnstagram hesabından ortak bildiri yayınladı.  Onur-Tuba Saylak imzası dikakti çeken açıklama şöyle:

İŞTE O AÇIKLAMA

"Aile hayatımızın mahremiyetine saygı duyulmaksızın yapılan haberler yalan, iftira içermektedir. Bu asılsız haber akışıyla ilgili gerekli yasal işlem başlatılmıştır. Kamuoyunu bu şekilde rahatsız etmekten rahatsız ve üzgünüz."

İlgili Haberler