SILA'NIN TWİTTER PAYLAŞIMINA TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ

SILA'NIN TWİTTER PAYLAŞIMINA TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ

Şarkıcı Sıla da pek çok sanatçı gibi artan şehit haberlerine tepkisini sosyal medyadan gösterdi. Sıla'nın "Bu cinayetlere ortak olmak istemiyorum!" tweetiyle paylaşım rekoru kırdı.

Ünlü Şarkıcı Sıla da meslektaşları gibi terör saldırıları sonrası gelen şehit haberlerine tepkisini sosyal medyada dile getirdi. Sıla'nın sözleri, birçok takipçisi tarafından kısa sürede beğenildi ve paylaşıldı. Sıla Twitter'da şöyle yazdı: Bu cinayete suç ortaklığı etmek istemiyorum. Hiç kimselere "Başın sağolsun, Vatan sağolsun demek istemiyorum. Utanıyorum."Başarılı sanatçının bu tweetine ağır eleştiriler de vardı.

SILA'YA YAĞAN TEPKİLER

Özellikle "Vatan sağolsun demek istemiyorum." cümlesine kızan takipçileri, Sıla'yı şu sözlerle eleştirdi: "Evet zaten TSK'da terör örgütü pkk ile değil uzaylılarla savaşıyor. Sizin gibi uzayda yaşıyor!", "Efeler diyarında doğmuş büyümüş biri böyle bir şey söylerse soyundan şüphe eder, acaba tohumunda Yunan mı var derim?", "Sen zaten Suruç da ölenlere taziye de bulun vatan toprağına düşen askerlerimiz darbeci, bölücü olsaydı onlarla alakalı yazardın.", "Biz şehide layık insanların ağzından bekleriz bu temennileri sizin gibilerden değil!", "Vatan hep sağ olacak. Sen salaş bir balıkçıda feneri söndürebil diye. Ben de bundan utanıyorum.", "Neyden utanıyorsun? Türkiye'nin PKK'lı it sürüsünü gebertmesinden mi o zaman daha çok utanacaksın!"

 

Bu cinayete suç ortaklığı etmek istemiyorum. Hiç kimselere "Başın sağolsun, vatan sağolsun" demek istemiyorum. Utanıyorum.

 

mynet