SEZEN AKSU ve KARDEŞ TÜRKÜLER BİRLİKTE KONSER VERDİ

SEZEN AKSU ve KARDEŞ TÜRKÜLER BİRLİKTE KONSER VERDİ

Konser renkli görüntülere sahne oldu.

KARDEŞ Türküler topluluğu, bu geceki özel konserinde Sezen Aksu ile Ara Dinkjian'ı konuk etti. Kardeş Türküler'in solistleri, konserin başında, Soma'ya ve Lice'ye selam gönderdi. Türkçe, Kürtçe, Ermenice, Zazaca, Çerkesçe ve Arapça şarkılar ve türküler seslendiren topluluğa, konuk sanatçı Ara Dinkjian da ilk bölümün ortalarında sahneye çıkarak uduyla eşlik etti. Konserin ilk yarısı 1 saat sürdü ve 22.30'da sona erdi.

SEZEN AKSU SAHNEDE

Konserin ikinci yarısının başında, seyirciler "Sık bakalım, sık bakalım, biber gazı sık bakalım / Kaskını çıkar, copunu bırak / Delikanlı kim bakalım" şeklinde slogan attı.

Ardından, sahneye Kardeş Türküler ile birlikte Sezen Aksu da çıktı. Sezen Aksu, ilk olarak "Yeniliğe Doğru" adlı şarkısını seslendirdi. Arkasından, Kardeş Türküler ile birlikte sevilen şarkılarını söyledi. Seyircilerle zaman zaman sohbet eden, zaman zaman da espriler yapan Sezen Aksu, konser sırasında kıvrak müzikler eşliğinde dans da etti.

"ALEVİ KARDEŞLERİME SELAM OLSUN"

Sezen Aksu, "Bu da gelir, bu da geçer" türküsünü söyledikten sonra da, "Kaç asırlık zulme dayanan Alevi kardeşlerime selam olsun" dedi. Konserde, Suzan Kardeş de sahneye çıkarak sevilen bir kaç şarkısını seslendirdi. Gecenin sonunda, Sezen Aksu, Ara Dinkjian ve Kardeş Türküler topluluğu uzun süre alkışlandı. Konseri, HDP Milletvekili Sebahat Tuncel izledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı