Şeyma Subaşı ile boşanan Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama

Şeyma Subaşı ile boşanan Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama

Uzun süredir boşanacakları yönünde iddiaların sürdüğü ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve bir yıllık eşi Şeyma Subaşı Silivri Adliyesinde 8.5 dakika süren duruşmada bir celsede boşandılar.


Aylardır boşanacakları yönünde dedikoduların bitmek bilmediği Acun Ilıcalı ve Şeyma subaşı sonunda boşandı. Boşanmak için Silivri adliyesine gelen ikilinin mutsuz olmadıkları dikkatlerden kaçmadı. Mynet'in İha görüntüleri ile verdiği habere göre gazetecilere gülümseyen ikili kısa bir açıklama yaptılar

GAZETECİLERE GÜLÜMSEDİLER

Silivri Adliyesinde anlaşmalı olarak boşanan çift geçtiğimiz yıl eylül ayında nikah masasına oturmuştu. İkilinin adliyeye girmesiyle boşanma haberlerinin resmileşmesi bir oldu! Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı adeta jet hızında boşanarak magazin tarihine geçti.

1 YILLIK EVLİLİK 8 DAKİKADA BİTTİ

Çift tek celsede anlaşmalı olarak tam sekiz dakikada boşandı.

Sosyal medyada ayrılık haberleriyle ilgili en çok konuşulan konu ise Şeyma Subaşı'nın alacağı nafaka miktarı oldu.

 İLK AÇIKLAMADA NE DEDİLER

Her evlilikte boşanmada var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle.

İŞTE O AÇIKLAMA

İDDİALAR ÇİRKİN!

Popüler olmamız nedeni ile çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı, yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.

100x50.pngtwitter-100x-50-001.jpg

SEBEP ÇAĞATAY ULUSOY MU

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın evliliğinin bitme sebebi olarak oyuncu Çağatay Ulusoy gösterilmişti. Adını 'Gelinim Olur Musun?' programıyla duyuran eski gelin adayı Sinem Umaş, Twitter'da Subaşı'nın oyuncu Çağatay Ulusoy ile birlikte olduğunu öne süren bir twit attı ve yer yerinden oynadı. Bunun ardından Çağatay Ulusoy ile Şeyma Subaşının dövme detayı sosyal medyada olay oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı