SEMİH ÖZTÜRK'LE FENA DALGA GEÇTİLER

SEMİH ÖZTÜRK'LE FENA DALGA GEÇTİLER

'Survivior 2016'da efsane haline gelen 'Teker teker gidecekler' sözünün sahibi Semih Öztürk, çeyrek finalde yarışmaya veda edince, sosyal medyada bir anda gündem oldu.

Şampiyonun sadece bir gün sonra belli olacağı 'Survivior 2016' yarışmasında, Serkay Tütüncü'nün ilk finalist olmasının ardından Nagihan Karadere ve Semih Öztürk'ü eleyen Damla Can da yarı finalde Atakan Arslan'ın rakibi oldu.

Dominik'te Zafer Mete'nin diskalifiye olmasıyla sonuçlanan tartışma sebebiyle gönüllüler takımından ünlülere geçen Semih, arasının bozuk olduğu Damla ve Serkay'ın yola devam etmesine karşın SMS oylaması sonucu elenmekten kurtulamadı.

Bu durum, her yaptığı olay olan başarılı yarışmacının 'Teker teker gidecekler' sözünü akıllara getirdi. Zira Serkay ve Damla'nın fanları, Semih'le sosyal medya üzerinden dalga geçti.  

"HOCAM BEN ELENDİM"
Eleme sonrasındaki eğlenceli paylaşımlardan en ilginci ise ATV'de program yapan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun programına katıldığı izlenimi verilen Semih Öztürk'ün, "Hocam 'Teker teker gidecekler' dedim ama ben elendim. Günah mı?" sorusu oldu

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı