SEDA SAYAN VE ZUHAL TOPAL'DAN BÜYÜK KAVGA

SEDA SAYAN VE ZUHAL TOPAL'DAN BÜYÜK KAVGA

TV kanallarında yıllardır çöpçatan programları yapan 2 ünlü birbirine girdi. Ağır hakaret ve suçlamaların ayrıntıları şöyle

Evlilik programlarının sunucuları Seda Sayan ile Zuhal Topal sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan birbirlerine hakaret savurdular.Akşam gazetesinin haberine göre, Seda Sayan ile Zuhal Topal arasındaki kavga büyüyor!

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Zuhal Topal'ın bi gazeteye verdiği röportaj'da 'Korkudan evden çıkamıyorum' sözlerine karşılık Seda Sayan'dan sert bir açıklama geldi. Gazete küpürünü sosyal medya hesabından paylaşan Sayan, "Ülke yangın yeri olmuş,Herkes vatan millet diyor bu halen tribünlere oynuyor.

SAYAN'DAN ERDOĞAN'A DARBE MESAJI

Neymişte bizim yüzümüzden korkudan,evden sokağa çıkamıyormuş ..Millet tankların uçakların altına yattı korkmadı.

Korkma bu halk sana bişey yapmaz,bu kadar olay varken sen kimsinde seni linç edecekler..Ayrıca dava süreci devam ederken dava hakkında demeç vermekte ayrı bir suçtur..

Suçun büyüğünü işleyip,iftira attırıp sonra suçsuzu oynamak senin oyunculuğundan kaynaklanıyor biliyoruz ama bu halk aptal değil kızım,kötü oyuncusun.. " mesajını yayınladı. 

HALK HERŞEYİN FARKINDA HÜRMÜZ TEYZE!

seda-zuhal1_640.jpg

Bu mesajın ardından Zuhal Topal'dan da açıklama gecikmedi. Topal Instagram hesabından paylaştığı mesaj şöyle; Bu sabah kendi sosyal medya hesabından sebepsiz yere bu yalan haberi paylaşan Aysel Gürsaçara @sedasayanvip hakaret ve iftiradan dolayı 100.000 TL. tazminat davası açtığımız doğrudur.

ASILSIZDIR

"Korkudan evden çıkamıyorum" asılsız bir haberdir itibar etmeyiniz. Gerçeklerde er geç ortaya çıkacaktır.

Milletin en zor zamanında bu paylaşımı yapıp yine kendi çıkarlarına kullanmaya çalışanlara hakettikleri mücadeleyi sonuna kadar vereceğime emin olun. Gazetecilik yapmana gerek yok, halk herşeyin farkında Hürmüz teyze!

"SANA KÜREK LAZIM"

Instagram uygulamasıyla birbirlerine hakaret savuran iki ünlü oyuncunun kavgası devam ediyor.

Zuhal Topal'ın açıklamalarının ardından Seda Sayan'dan çok ağır bir mesaj geldi; Hürriyet gazetesini ve haberi yapan kişiyi yalan habercilik ile suçluyorsan git gazeteyi ara, bana ne yazıyorsun! "Fırın Ağızlı!" Bi kürek lazım sana, o kloş ağzını ancak kapatır.

Fitnat! Tabi "Fitnat" haklısın. Bugün Mesut   Yar köşesinde yazmış. Henüz bir televizyon kanalı ile anlaşamamışsın. Saldır, Sataş, Seda Sayan'a gelsin iş teklifleri...

Kaynak:Haber Kaynağı