NUR YERLİTAŞ: ERDOĞAN AİLESİNİ SON NEFESİME KADAR SEVECEĞİM

NUR YERLİTAŞ: ERDOĞAN AİLESİNİ SON NEFESİME KADAR SEVECEĞİM

Nur Yerlitaş: Erdoğan ailesini son nefesime kadar seveceğim

‘Bu Tarz Benim‘ adlı yarışmanın jüri üyelerinden modacı Nur Yerlitaş, ‘bir lider olarak Recep Tayyip Erdoğan’a hayran olduğunu söyledi. Son günlerde Metallica’nın ‘Nothing Else Matters‘ şarkısına ilişkin klibiyle gündemde olan Yerlitaş, ”Ben de Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kere hayranıyım lider olarak. Liderlik vasfına hayranım. Bir kere güzel bir aile… ” dedi.

Yerlitaş, radikal.com.tr’den Armağan Çağlayan’la söyleşisinde, cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında Erdoğan’ın mitingine gidip bunu sosyal medyada paylaştığında aldığı tepkilere dair soruya, ”Yine yaparım. Bana ihtiyaçları olsun yine giderim orada nöbet tutarım. Çünkü ben bir taraftayım ama öbür tarafa da saygısızlığım yok. Mesela Fenerbahçeliyim ama Galatasaray’a da lanet yağdırmam’‘ yanıtını verdi.

‘Menfaatim yok’

Yerlitaş, ”Ben de Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kere hayranıyım lider olarak. Liderlik vasfına hayranım. Bir kere güzel bir aile… Çok şeyler yazdılar, çizdiler menfaat dediler. Menfaate gelince de Halep orada arşın burada. Benim bulunduğum konumumda onlardan isteyebileceğim hiçbir şey yok! Kime ne!” diye konuştu.

‘Mitinge gittim diye suratıma tükürdüler’

Yerlitaş’ın, ‘Cumhurbaşkanlığı mitingine gittikten sonra abuk sabuk yolda laf eden, tepki gösteren insan oldu mu?‘ sorusunda, ”Tabi oldu. Suratıma tüküren bile oldu” yanıtını vermesi dikkat çekti. ”Ben de öpücük verdim karşılığında” diyen Yerlitaş, sosyal medyada çok üzerine gelindiğini anlatıp ”Oralar benim için hiç ölçü değil. Eğer orası bir ölçü olsaydı bugün Cumhurbaşkanımız evinde otururdu. Ya da bu ülkeden gitmiş olurdu. Başkaları da onun yerine geçmiş olurdu. Ekmeleddin Bey Cumhurbaşkanı olurdu” ifadelerini kullandı.

‘Erdoğan ailesini son nefesime kadar seveceğim’

Emine Erdoğan’ın kıyafetlerini kendisinin hazırlamadığını anlatan modacı, ”Emine Hanım’a sanırım 3-4 yıl önce birkaç tane hazırlamıştım. Kesinlikle yok, ne zaman teşrif ederse de keyifle yaparım ama ne yazık ki öyle bir şey yok. Sadece kendisini ve ailesini seviyorum. Onların tarafındayım. Seveceğim de ömür boyu, son nefesime kadar” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı