NİNJA TURTLES 2'DEN İLK FRAGMAN GELDİ

NİNJA TURTLES 2'DEN İLK FRAGMAN GELDİ

Paramount Pictures’ın 2014 yılında beyaz perdeye getirdiği Teenage Mutant Ninja Turtles ikinci filmi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Megan Fox’un April O’Neil ve Will Arnett’in Vernon Fenwick olarak karşımıza çıktığı filmde Alan Ritchson, Jeremy Howard, Pete Ploszek ve Noel Fisher kaplumbağaları canlandırıyor ve Johnny Knoxville bir kez daha Leonardo’yu seslendiriyor.

Teenage Mutant Ninja Turtles, ikinci filmde kadrosuna Arrow’un Stephen Amell’ini de kattı. Amell filmde yasa dışı kanun infazcısı Casey Jones rolü ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Amell’in kostümleri ve adı değişse de bir başka Oliver Queen’i canlandırıyor.

Out of The Shadows adı ile beyaz perdeye gelecek olan ikinci TMNT filminin yönetmen koltuğunda ise Dave Green oturuyor. Michael Bay bu kez filmin yapımcılığını üstleniyor.

 

teenage-mutant-ninja-turtles-2-out-shadowsteenage-mutant-ninja-turtles-out-shadows-bebop-rocksteadyteenage-mutant-ninja-turtles-2-out-shadows-amell-foxteenage-mutant-ninja-turtles-2-rocksteady

 

 

kafeinsiz.com