Murat Boz'dan Aslı Enver mesajı

Murat Boz'dan Aslı Enver mesajı

Konser ve etkinlik alanı Tuzla Marina Arena, Murat Boz’un muhteşem sahnesi ile kapılarını açtı.

Konser ve etkinlik alanı Tuzla Marina Arena, Murat Boz’un muhteşem sahnesi ile kapılarını açtı. Daha önce Justin Timberlack ve Metallica gibi dünya starları için kurulan 450 m2 lik devasa sahnede, 2 saat kadar konser veren Boz, izleyenleri adeta büyüledi.
 

Konserde Janti albümünün yanı sıra MFÖ, Ferdi Tayfur gibi büyük ustalardan da seçmeler yapan Murat Boz, Marina Arena'nın açılış konserine gelenleri adeta coşturdu. Yaklaşık 10.000 kişinin izlediği konserde Murat Boz hayranları, sanatçıya hemen her şarkısında hep bir ağızdan eşlik ettiler. Bir ara sahneden hayranlarına seslenen ünlü şarkıcı “Bu gece bu özel sahnede açılışı yapıyor olmaktan dolayı inanılmaz heyecanlı ve mutluyum” dedi. Tuzla Marina Arena ve sahiplerine de özellikle sahneden teşekkür etmeyi ihmal etmedi.


SAHNEDE SÜRPRİZ DÜET
Murat Boz, kendisini izlemeye gelen sevenlerine bir de sürpriz düet yaptı. Boz yıllardır sahnede vokalliğini yapan O ses Türkiye'den keşfettiği Dicle ile yeni şarkısını birlikte seslendirdi. Aldığı bu destek karşısında Dicle'de sahneden Murat Boz'a duygusal bir konuşma ile teşekkürlerini sundu. İkili şarkı bitiminde sahnede sarılarak duygusal bir poz verdiler.

ASLI'YI SORMASINLAR
Eser Yenenler ile birlikte çıktığı çapkınlık turunda Nihal-Bahar Candan kardeşlerle gazetecilere yakalanan Murat Boz, röportaj öncesi özel istekte bulundu. Kaçamak gecesi sonrası Aslı Enver tarafından terk edildiği konuşulan Boz, “Aslı'yı sormasınlar. Yoksa röportaj yapmam” diyerek gazetecilere mesaj yolladı.

 

İlgili Haberler