''KOYMUŞUM RTÜK'E''

''KOYMUŞUM RTÜK'E''

Sezen Aksu, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserde esti gürledi

Sezen Aksu,  “Selamlar Olsun” adını taşıyan konserler dizisinin son iki konserinin ilki için Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde yağmurlu havaya rağmen yaklaşık 5 bin kişilik hayran grubunun önünde muhteşem bir konsere imza attı.

Aksu'yu dinlemeye gelenler arasında Berrak Tüzünataç, Armağan Çağlayan ve organizasyon ekibinde yer alan eşi Can Tursan’ı da yanlız bırakmayan Hande Subaşı gibi ünlü isimler vardı.

 

 

Konserin başında orkestrada yer alamayan Mustafa Ceceli, konser ortasına doğru orkestranın klavye bölümüne geçip yeteneklerini seyircilerle paylaştı.Sezen Aksu'yla 'Unutamam' adlı parçayı beraber seslendiren Mustafa Ceceli, Aksu'nun espri bombardımanına mahruz kaldı.Sezen Aksu Mustafa Ceceli için " Mustafa'nın bazen camii avlusuna bırakılıp sonradan bulunduğunu düşünüyorum. Çünkü hacıda (Mustafa Ceceli) çingenelere ait özellikler var. O kadar yetenekli ve çabuk bir müzisyenki şaşırıp kalıyorsunuz. Biliyorsunuz ki onu kazayra şarkıcı yaptık. Ama iyikide onun sesini sizlere duyurmuşuz. Benim tanıdığım temiz yüzlü nadir insanlardan birisi o. Hatta bazen bu hacı yüzünden Umre'ye ya da Hacca gitmek istiyorum. Adam Allah'la öyle bir bağlantı kurmuş ki bütün işleri iyi gidiyor yahu" diyerek herkesi güldürdü.

 

Mustafa Ceceli'nin yeni albümünde olacak 'İllede Sen' adlı şarkıyı beraber seslendiren ikili, şarkının nakarat kısmı için sahnede el hareketi bulmaya  çalıştı. (Rapçilerin yaptığı hareketler gibi) Sezen Aksu'nun yaptığı bir harekete Mustafa Ceceli "Aman Sezen Hanım RTÜK var" dedi. Sezen Aksu gülümseyerek  "Koymuşum RTÜK'üne" dedi.

 

Kaynak: posta.com.tr