"KISMETSE OLUR" SEYİRCİLERİNİ ÇİLEDEN ÇIKARAN OLAY

"KISMETSE OLUR" SEYİRCİLERİNİ ÇİLEDEN ÇIKARAN OLAY

Kısmetse Olur'da bu hafta şoke eden bir gelişme yaşandı.

Türkiye'de patlayan bombalar, yapılan katliamlar,Erdoğan'ın başkanlık organizasyonları, anayasa değişiklik paketi, herşeye zam yağmuru gibi gündem konuları büyük bir TV izleyicisi kitlesini hiç ilgilendirmiyor. 

REİNA SALDIRISI BİLE BU KADAR İLGİ ÇEKMEDİ

Yılbaşı gecesi ünlü gece kulubü Reina'ya dinci teröristlerin gerçekeleştirdiği saldırı ardından 39 kişinin ölmesi bile TV kanallarında yayınlanan "evlendirme programları" sevenlerini çok fazla ilgilendirmediği ortaya çıktı. İşte Hürriyet'in haberinde bu sonuca nasıl vardığımızın kanıtları.

İPTAL EDİLMESİ OLAY OLDU

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusu izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen popüler evlilik programı Kısmetse Olur'da bu hafta şoke eden bir gelişme yaşandı. 

KANALA TELEFON YAĞMURU

Kısmetse Olur'da bugün yayınlanması beklenen haftanın finali yayınlanmadı. Programın takipçileri, Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur haftanın finali ne zaman yayınlanacak? gibi sorulara oldukça ağırlık verdi. İşte, Kısmetse Olur 1 Ocak tarihli haftanın finalinin yayın akışından çıkartılma kararının nedeni.

 NE ZAMAN YAYINLANACAK

Kanal D yayın akışına göre Kısmetse OIur haftanın finali bölümünün 1 Ocak Pazar gecesi ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak sevilen evlilik programının yayın akışında yer almaması soru işareti yarattı. Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıt bulacağı gecenin akıbeti merak konusu oldu. Peki, Kısmetse Olur haftanın finali bölümü Kanal D yayın akışında neden yok?

NEDEN YAYIMLANMADI?

Kısmetse Olur'da kim elendi? sorusunun yanıt bulacağı 1 Ocak Pazar tarihli bölüm ülke gündeminin terör olması nedeniyle ertelendi. Reina'da pek çok vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve yaralanması nedeniyle pek çok kanal yayın akışında değişikliğe gitti bu kanallardan biri de Kanal D oldu. Kısmetse Olur haftanın finali bölümü bu hafta gecikmekli olarak yayımlanacak, Kısmetse Olur'dan kim elendi sorusu hafta sonu yerine hafta içerisinde yanıt bulacak.

FRAGMANDA NELER YAŞANIYOR?

Kısmetse Olur'un eleme fragmanı geçtiğimiz günlerde yayımlanmıştı ancak eleme bölümünün ertelenmesi nedeniyle 1 Ocak tarihli fragman da resmi siteden kaldırıldı. Kısmetse Olur final fragmanında Sibel ve Ünal arasında gerginlik çıkıyor! Gökhan ile yakıştırılmaktan sürekli şikayet eden Sibel, gözyaşlarına boğularak gitmek istediğini söylüyor. Sibel ve Gökhan'ın sürekli yakıştırılmalarının altında ne yatıyor?

EN SON KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'un son eleme gecesi 25 Aralık Pazar günü yapıldı. Gelin adaylarından Aycan, damatlar evinden ise Turgay eleme potasına kalan isimler oldu. 10 bin TL'lik ödülün sahibi Rabia oldu. Çeki alan isim gelinler evinden çıkınca eve veda eden isim damatlar evinden oldu ve Turgay eve veda etti.Kısmetse Olur'a elenen isim ardından 2 yeni aday geldi. Daha önce de bir yarışma programında yer alan Tuğçe Ergişi evin yeni gelin adayı, modellik yapan ve kendi giyim mağazası olan Ünal Taylı eve damat adayı olarak girdi. 

ELENEN TURGAY'IN ANLATTIKLARI

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı