Kim Kardashian sızdırılan cinsel ilişki kaseti ile ilgili konuştu

Kim Kardashian sızdırılan cinsel ilişki kaseti ile ilgili konuştu

Son dakika haberine göre, Kalçaları ile ünlü olan Ermeni asıllı ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian sosyal medyaya sızdırılan cinsel ilişki görüntüleri ile ilgili canlı yayında bomba itiraflarda bulundu.

Dünyada çizgi dışı kalçaları ile tanınan ve skandalları bitmek bilmeyen Ermeni asıllı Amerikalı Tv yıldızı  eski kocası ile ortaya çıkan porno kasetinin çekildiği gece olanları anlattı.

İTİRAFLARI BOMBA ETKİSİ YARATTI
 
Kim Kardashian aile şovunu yaptığı programda seks kasediyle ilgili bomba bir itirafta bulundu.

GEÇMİŞİNDE Kİ LEKE

Kanye West ile evlenip üç çocuk sahibi olduktan sonra daha sakin bir hayat sürdüren Kim Kardashian, geçmişindeki en büyük skandalla ilgili konuştu.

PARA İÇİN Mİ ÇEKİLDİ

38 yaşındaki Kardashian, bir dönem büyük skandal yaratan Ray J ile birlikte çekilen seks kasedi hakkında konuştu. Kardashian, o gece uyuşturucu etkisinde olduğunu itiraf etti.

TEPKİ YAĞDI

Kardashian, ailesiyle birlikte kamera karşısına geçtiği Keeping Up With the Kardashians adlı programda eski eşi Damon Thomas ile evlenirken de uyuşturucu etkisi altında olduğunu söyledi.

İŞTE O KARELER

UYUŞTURUCU ETKİSİ ALTINDA EVLENDİM

Kardeşi Kendall Jenner ve ablası Kourtney'in eski eşi Scott Disick ile sohbet ederken bu itiraflarda bulunan Kardashian'a sosyal medyadaki hayranlarından da tepki yağdı. Birçok kişi "Tebrikler! Hayranlarına çok iyi ilham veriyorsun" diyerek Kardashian'ı eleştirdi.

100x50.pngtwitter-100x-50-001.jpg

İlgili Haberler